Mütemadiyen kullanıcısının son içeriği

1. Mütemadiyen

Yardım Mi 11 lite ön kamera sorunu

bilgisi olan var mı?
  2. Mütemadiyen

Yardım Mi 11 lite ön kamera sorunu

Merhaba ENG rom ile IMEI attığım ve uzun süredir sorunsuz kullandığım cihazım bu gün ön kamera sorunu çıkardı ön kamerayı açtığım zaman ön kameraya geçmiyor arka kamerada flu bu şekilde kalıyor bu sorunu nasıl çöbeilirım sıfırladım ama düzelmedi
  3. Mütemadiyen

Yardım Redmi 13 pro ses sorunu

Yardımcı olabilecek var mı?
  4. Mütemadiyen

Kapalı fakat sorun devam ediyor hiç açık değildi zaten
  5. Mütemadiyen

Merhaba değerli Forum kullanıcıları telefonum dikey konumdayken YouTube'dan müzik açtığım zaman ses ahizeden geliyor fakat yan yatırıp ekrana büyüttüğüm zaman o zaman hoparlörden geliyor. Telefonum daha 3 günlük bu sorunu nasıl çözebilirim?
  6. Mütemadiyen

Yardım Wifi otomatik bağlanmıyor

Çözümünü bulabildin mi?
  7. Mütemadiyen

Yardım Wifi otomatik bağlanmıyor

Merhaba, bu sorunla ilgili açılan konulardaki talimatların hepsini uyguladım. Fakat sonuç aynı. Hiçbir wifi ağına otomatik bağlanmıyor. Ayarlara girmeyinceye kadar wifi ağlarını taramıyor bile. Yada geç tarayıp, bağlanıyor. Bu sorunu kullandığım bütün Xiomi cihazlarında yaşadım. Huawei...
  8. Mütemadiyen

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Tüm forum kulanıcılarının ramazan bayramını kutlarım. Nice mutlu, huzur dolu ramazanlara..
  9. Mütemadiyen

Yardım Pembe çizgi ( mi 9t )

Aynen S7 sorunundan haberim var. Fakat ilk defa bir xiaomi cihazda bu soruna rastlıyorum.
  10. Mütemadiyen

Yardım Pembe çizgi ( mi 9t )

Telefonun sağ lobunda boydan boya bir pembe çizgi çıktı. Bazen geliyor bazen gidiyor. Bu sorunu düzeltmenin yada daha da büyümesini engellemek için nasıl bir yol izlemeliyim?
  11. Mütemadiyen

Soru Root yetkisi ile telefon ekranını bilgisayara yansıtma

Root yetkisi ile spesifik bir şekilde telefon ekranını bilyisayara kablolu veyahut kablosuz bir biçimde yansıtma, kontrol etme imkanı var mı?
  12. Mütemadiyen

Soru Root yetkisi yada rom ile yakınlık sensörü kapatılır mı?

Orjinal persist dosyası dışında işe yaramıyor ise ne yapılabilir, bir öneriniz var mı? Peki mevcut konumdaki persist dosyasını tamir imkanı var mı ve yapıcağımız değişikliklerde olası bir durumda l1 sertifikasının gitmesi sonucunda bu sertifikayı cihaza geri kazandırmanın yolu yok mu?
  13. Mütemadiyen

Soru Root yetkisi yada rom ile yakınlık sensörü kapatılır mı?

Forumdan veyahut başka bir mecra dan benimle aynı cihaza sahip olan kullanıcının persist yedeğini kopyalıyabilirim o zaman anladığım kadarıyla. Persist yedeğini nasıl alabilirim peki
Üst Alt