Mütemadiyen kullanıcısının son içeriği

1. Mütemadiyen

Yardım Redmi 13 pro ses sorunu

Merhaba değerli Forum kullanıcıları telefonum dikey konumdayken YouTube'dan müzik açtığım zaman ses ahizeden geliyor fakat yan yatırıp ekrana büyüttüğüm zaman o zaman hoparlörden geliyor. Telefonum daha 3 günlük bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. Mütemadiyen

Yardım Wifi otomatik bağlanmıyor

Merhaba, bu sorunla ilgili açılan konulardaki talimatların hepsini uyguladım. Fakat sonuç aynı. Hiçbir wifi ağına otomatik bağlanmıyor. Ayarlara girmeyinceye kadar wifi ağlarını taramıyor bile. Yada geç tarayıp, bağlanıyor. Bu sorunu kullandığım bütün Xiomi cihazlarında yaşadım. Huawei...
  3. Mütemadiyen

Yardım Pembe çizgi ( mi 9t )

Telefonun sağ lobunda boydan boya bir pembe çizgi çıktı. Bazen geliyor bazen gidiyor. Bu sorunu düzeltmenin yada daha da büyümesini engellemek için nasıl bir yol izlemeliyim?
  4. Mütemadiyen

Soru Root yetkisi ile telefon ekranını bilgisayara yansıtma

Root yetkisi ile spesifik bir şekilde telefon ekranını bilyisayara kablolu veyahut kablosuz bir biçimde yansıtma, kontrol etme imkanı var mı?
  5. Mütemadiyen

Soru Root yetkisi yada rom ile yakınlık sensörü kapatılır mı?

Cihazımın yakınlık sensörü sanki telefon sürekli kulağımdaymış gibi görüşmelerde ekran kararıyor. Whatsapp ve günlük kullanımda sorunlar çıkarıyor. Bunu yazılımsal veyahut donanımsal olarak nasıl çözebilirim?
  6. Mütemadiyen

Soru Mi Flash Tool normalden daha uzun bir süredir flashlama işlemi devam ediyor

Cihazıma Dolby kurmuştum uyumlu bir sürüm olmadığından Magisk den modülü silip yeniden başlatınca TWRP ye atıyordu beni. Bende TWRP den 12.0.5 stock romunu flashladım ardından reboot ettim. Fakat sonrasında TWRP'de silindindiğinden beni FastBoot moduna attı. Şimdi ise 1 saat'den fazla oldu...
  7. Mütemadiyen

QFIL telefonu görmüyor

Bildiğim kadarıyla malum kayıt konusu hakkında konuşmak yasak. Kendimce bir şeyler yapmayı deniyorum bir çok hata alıdım şimdi de bu sorun ile karşılaştım. Telefonu diag moduna almama rağmen Qfil cihazımı görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Mütemadiyen

Çözüldü Fastboot modunda adb cihazımı görmüyor

Telefonuma rom yüklemek için wipe yaptım. Ardından romu yükledim sonra rebot yaptıktan sonra düzgün yüklenmediği için beni fastboot moduna attı. Tekrar miui 12.0.5 yüklemek için twrp kurmaya çalışıyorum fakat driverlerin kurulu olmasına rağmen adb cihazımı görmüyor. Bunun nedeni sistem olmadığı...
  9. Mütemadiyen

Yardım Yakınlık sensörü sorunu

Herhangi bir görüşme yapacahım sırada telefonu kulağıma götürmeme rağmen ekran kapanıyor. Karşı taraf kapatmayıncaya kadar da ekran açılmıyor. Bunu sorun giderme aracında kalibre etmeye çalıştım ama sensör sürekli yakınlık derecesi 0.0 ve kalibre edemiyorum. Sensörün değişmesi mi lazım yoksa...
  10. Mütemadiyen

Yardım Xiaomi mi 9t iç ekran

Birkaç hafta önce telefonumu 1.50 metre yükseklikten yüzüstü yere düşürdüm ve telefonu çevirdiğimde dış camda bir şey yoktu ama iç ekranda mürekkebi dağılmıştı ve ekran gidip geliyordu ertesi gün ekran hiç gelmiyordu ama açılıp kapanınca titriyordu. Bende telefoncuya sordum 650tl fiyat verdi...
  11. Mütemadiyen

Mod Bildirim ışığını nasıl değiştirebilirim?

Merhabalar telefonumda birtakım değişiklikler yapmak istiyorum ve buna bildirim ışığından başlıyacağım Resimde gördüğünüz bildirim ışığını twrp yardımıyla değiştirmenin yolu var mı? Samsung a70 in bildirim ışığı çok hoşuma gitti. bunun packini nereden bulabilirim? Ayrıca buna benzer...
  12. Mütemadiyen

Yardım Mobil şebeke kullanılamıyor

Miui 12 rom kurduktan sonra bu sorun baş gösterdi. Telefonu kapatıp açınca arama yapabiliyorum. Fakat bir süre sonra tekrardan aynı şey kimseyi arıyamıyorum.
  13. Mütemadiyen

Soru Rootlu cihazlar için gerekli uygulamalar hangileri

Rootlu cihazlarda mutlaka olması gereken dediğiniz uygulama, mod, vs.. neler önerirsiniz?
  14. Mütemadiyen

Rom MIUI 12 kasma ve şarj sürsi

Cihaz mi 9t (davinci) MIUI Global 12.0.0 kararlı sürümünü kullanıyorum ve çok sıkıntılı. Google serviselir çalışmıyor tarayıcılar açılmıyo, yükleme yapılmıyor. Donmalar, kasmalar, şarj çabuk bitiyor. Bu sorunlar benim yüklediğim sürümle mi alakalı, yoksa beta da olduğu için mi? Benim yüklediğim...
  15. Mütemadiyen

Çözüldü Twrp hatası

Bootloader kilidi açık. Cihaz K20 (davinci). İlk sefer kurmuştum restart yapınca rootlu olmadığı için twrp kalıcı değildi. Tekrar kurmaya çalıştığımda fastboot menüsünde kalıyor. Recovery menüsü de yok ses açma ve kısma tuşunda da fastboot ekranı geliyor. Sitem başlamıyor
Üst Alt