Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Cihazım sabah açılınca mikrofon ve hoparlör çalışmıyordu en son çözüm olarak cihazı fabrika ayarlarına çevirdim ve this device iş locked ekranı geldi fakat şifre girmek istediğimde klavye gelmiyor wifi bağlanmak istediğimde başlıktaki hatayı alıyorum XiaomitoolsV2 yükledim fakat ordanda...
Selamlar,
Redmi note10 pro cihazım twrp yükleme işlemi ve magisk yükleme işlemi sırasında tüm veriler silindi ve usb hata ayıklama kapandı. Şuan cihaz sadece twrp ekranı ve fastboot modunda kalmaktadır. Konu ile ilgili nasıl bir yol izleyebilir bootloader kilidi açıktır.
selam;
cihazımın bootloader ı kaldırmak için gerekli işlemleri gerçekleştirmiştim ve 1 hafta geçtikten sonra twrp yüklemek istedim gerekli dosyaları indirip driverleri kurdum ve usb hata ayıklamayı aktif ettim ve fastboot mdoa aldım fakat cihaz fastboot moddan çıkmıyor gerekli tuş...