mutahas kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım 14 den 12.5 e geçsem brick olur mu?

Merhaba 14 global kullanıyorum 12.5 e düşürsem romlasam pcden brick olur mu? Bootloader kilidim açık.
  2. M

Yardım Device id ve Mac değişme ?

Redmi 10 2022 kullanıyorum telefonum rootlu nasıl device id ve Mac adresi değişirim.
  3. M

Yardım Redmi 10 2022 hangi custom rom?

Recovery flashlarken failed yazısı geliyor hocam
  4. M

Adb ile kuruyorum hocam fakat cmd ile fastboot modundayken fastboot flash recovery recovery.img yapınca FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatası alıyorum. fastboot flash boot recovery.img yapınca da twrp kurulup açılıyor ama bu seferde sistem siliniyor. Sistem başlatılmıyor. Tekrar...
  5. M

Twrp yüklenmiyor adb failed veriyor flashlarken. Twrpsiz hangi custom rom yüklenir? Teşekkürler
  6. M

Yardım Redmi 10 2022 custom rom nasıl yüklerim?

FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatasını alıyorum. Adb ile flashlarken
  7. M

Genel bir performansda iyileştirme hocam
  8. M

Merhabalar redmi 10 2022 telefon kullanıyorum fakat twrp yükleyemedim. Custom rom kurmak istiyorum. Redmi 10 2022 uyumlu custom rom bulamadım yardımcı olacak var mı? Nasıl yapabilirim? Teşekkürler
  9. M

Yardım Redmi 10 2022 indian rom nasıl ?

globalden farkı nedir hocam akıcı mı ? Performans olarak nasıl?
  10. M

Yardım Redmi 10 2022 indian rom nasıl ?

Merhabalar redmi 10 2022 yurtiçi telefon kullanıyorum. İndian rom atsam nasıl olur. Özellikleri neler önerir misiniz? Yoksa globalde mi kalayım.
  11. M

FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatası hocam. Adb ile flashlamaya çalışıyorum.
  12. M

Recovery hatası failed alıyorum. Nasıl çözerim hocam sürüm miu 13
  13. M

Merhaba redmi 10 2022 cihaza custom rom atmak istiyorum. Fakat ne twrp yükleyebiliyorum nede uyumlu bi rom bulabiliyorum.
  14. M

Yardım Redmi 10 2022 device id veya mac changer?

Merhabalar ban yemiş uygulamalar için değişmek istiyorumda sadece ip değişmek işe yaramıyor. Ama Playstoryde bulunan uygulamaları cihaz rootlu olmasına rağmen denedim çalışmadı. Başka bir yöntem var mı? Teşekkürler
  15. M

Yardım redmi 10 2022 twrp kuramadım?

Merhabalar twrp kurmak istiyorum. redmi 10 2022 cihazıma fakat FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatasını alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Bu arada redmi 10 2022 telefonuma Custom Rom kurmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Telefon kaçak değil orjinal. garantisi bitti zaten
Üst Alt