Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adb ile kuruyorum hocam fakat cmd ile fastboot modundayken fastboot flash recovery recovery.img yapınca FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatası alıyorum. fastboot flash boot recovery.img yapınca da twrp kurulup açılıyor ama bu seferde sistem siliniyor. Sistem başlatılmıyor. Tekrar...
Merhabalar redmi 10 2022 telefon kullanıyorum fakat twrp yükleyemedim. Custom rom kurmak istiyorum. Redmi 10 2022 uyumlu custom rom bulamadım yardımcı olacak var mı? Nasıl yapabilirim? Teşekkürler
Merhabalar ban yemiş uygulamalar için değişmek istiyorumda sadece ip değişmek işe yaramıyor. Ama Playstoryde bulunan uygulamaları cihaz rootlu olmasına rağmen denedim çalışmadı. Başka bir yöntem var mı? Teşekkürler
Merhabalar twrp kurmak istiyorum. redmi 10 2022 cihazıma fakat FAILED (remote: This partition doesn't exist) hatasını alıyorum yardımcı olabilecek var mı? Bu arada redmi 10 2022 telefonuma Custom Rom kurmak istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Telefon kaçak değil orjinal. garantisi bitti zaten