musty28 kullanıcısının son içeriği

1. musty28

Soru Gearbest güvenilir mi?

Link varsa bir bakayım CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. musty28

En son siparişim 25.10.2018 tarihinde idi 15.11.2018 de geldi . Bazen 1.5 ayda geldi, değişiyor. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. musty28

Her ürün için geçerli değil dediklerimiz sigorta yüksek meblalı ürünler için, ayrıca bir çok ürün kargo ücreti olmadan alınır ben öyle yapıyorum. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. musty28

Bir çok defa alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım, aynı Hepsiburada gibi düşün. Ayrıca 6 dolar karşılığı hariç hiç bir şey ödemezsin, 22 dolar sınır sonrasında % 18 vergi olur. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. musty28

Sohbet ORD Hastalığımı yeniyorum gibi bir his var içimde

Bu hastalık genelde mi kullanırken oluyor bence, diğer telefonlara geçince istesen de ya izin vermiyorlar yada gerek olmuyor.
  6. musty28

Haber P20 PRO İçin Android Pie Güncellemesi Yayınlandı

Gelse ne olur gelmese ne olur, benim gibi yeni alıp bootloader kildini açamayanlar için hiç bir önem arz etmiyor. Huawei efendi hazretleri bakalım 1 ay mı 2 ay mı sonra gönülleri razı gelirse güncellemeyi bizlere de verirler.
  7. musty28

Sohbet Xiaomi shop mi8 fiyatı hk.

Burası Xiaomi forum olduğu için kimseyi kışkırtmak istemem, ama bırakın bu Xiaomi yi gidin kendinize bir Huawei alın ve bu eziyeti para verip çekmeyin. CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. musty28

Mod Miui 10 Mi6 için Gelişmiş Mod

Başta dediğim gibi içerik bana ait değil ve ben apk yı açmadım bile. Sadece bazı dosyalarda değişiklik yaptım o sebepten hiç bir fikrim yok. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. musty28

Birde bunu dener misin? Note 3.zip
  10. musty28

Eklenti 8.8.23 sürüm için güncellendi.
  11. musty28

Yardım Xiaomi mi6 MIUI 10 güncellemesi

Miui 10 beta sürümlerdir, eylül gibi stabil sürüm çıkar o zaman güncelleme alırısınız. İllaki miui 10 istiyorsanız bootloader kilidiniz açık olmalı ve cihazınıza uygun sürümü indirerek twrp üzerinden kurmalısınız.
  12. musty28

Rom Pixel Experince - Android Pie 9.0[Mi-6][Official][AOSP]

Konuda verilen Twrp yi yükleyin başka türlü hata veriyor.
  13. musty28

Yardım Mi Note 3 Aşırı Çizilme Sorunu

Bende aldığım gün çocuk yerde oynarken marleyin üzerinde hafiften çekti ekran çizik içinde kaldı maalesef. Şuan mi 6 kullanıyorum oda çizilmeye pek dayanıklı değil. Anlaşılan bunların gorillası pek dayanıklı değil. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. musty28

Soru Mi Max 2 Miui 10 Stabil Güncelleme Ne zaman ?

Eylül veya sonrası gibi oluyor genelde MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. musty28

Diğer Yorum Sizin

Bende ticaret ile uğraşıyorum maalesef böyle durumlar yaşanıyor çokta aldırış etmemek lazım. Kişi işini dosdoğru yaptıktan sonra başkalarının ne dediğinin pek önemi kalmıyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt