Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her ürün için geçerli değil dediklerimiz sigorta yüksek meblalı ürünler için, ayrıca bir çok ürün kargo ücreti olmadan alınır ben öyle yapıyorum.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir çok defa alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım, aynı Hepsiburada gibi düşün. Ayrıca 6 dolar karşılığı hariç hiç bir şey ödemezsin, 22 dolar sınır sonrasında % 18 vergi olur.
Gelse ne olur gelmese ne olur, benim gibi yeni alıp bootloader kildini açamayanlar için hiç bir önem arz etmiyor. Huawei efendi hazretleri bakalım 1 ay mı 2 ay mı sonra gönülleri razı gelirse güncellemeyi bizlere de verirler.
Burası Xiaomi forum olduğu için kimseyi kışkırtmak istemem, ama bırakın bu Xiaomi yi gidin kendinize bir Huawei alın ve bu eziyeti para verip çekmeyin.
Başta dediğim gibi içerik bana ait değil ve ben apk yı açmadım bile. Sadece bazı dosyalarda değişiklik yaptım o sebepten hiç bir fikrim yok.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 10 beta sürümlerdir, eylül gibi stabil sürüm çıkar o zaman güncelleme alırısınız. İllaki miui 10 istiyorsanız bootloader kilidiniz açık olmalı ve cihazınıza uygun sürümü indirerek twrp üzerinden kurmalısınız.
Bende aldığım gün çocuk yerde oynarken marleyin üzerinde hafiften çekti ekran çizik içinde kaldı maalesef. Şuan mi 6 kullanıyorum oda çizilmeye pek dayanıklı değil. Anlaşılan bunların gorillası pek dayanıklı değil.
Bende ticaret ile uğraşıyorum maalesef böyle durumlar yaşanıyor çokta aldırış etmemek lazım. Kişi işini dosdoğru yaptıktan sonra başkalarının ne dediğinin pek önemi kalmıyor.