Mustixz91 kullanıcısının son içeriği

1. M

Rom Redmi Note 9 Pro Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJZTRXM İndirme Bağlantısı

guncelleme dogrulanamıyor ROM is in beta testing make sure you ave signed in with a beta authorized xiaomi account herseyi duzgun yaptım globaldan tr 11.0.2.0 roma gecip yukledim boyle hata verdi 1603358789 ROM beta testinde, beta yetkili bir xiaomi hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun...
  2. M

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hocam direk fastboot atacak doysa yokmu 1599457187 Resmi sitede eu 1.0.4.0 var fastboot moda onu kursam olurmu bı fark varmi
  3. M

Yardım Global vs Endonezya?

Hocam en stabil şu an eu mu bende arayistayim da ve mi flashla kursam oluyormu yoksa twrp için editlenmis bı rom mu sizin bahsettiğiniz...
  4. M

Yardım Ses gitme sıkıntısı olustu

Efs yedek almıştim orijinal imele döndüm ama düzelmedi içindeki eski yazılımda global idi global attım tekrar acaba eu in id vs mi denesem ama hangisi iyi bı bilgim yok eu da mesajlaşma ve Google diyenler oldu
  5. M

Mobil şebeke ve wifide aynı sorun oluyor zaten ama aynı şebeke ve wifiyi başka telefonla kullandigimda o telefonda sorun yok...böyle bişey ilk başıma geldi mic ve şebekede sorun olmadığına kanaat getirdim ama sorunu bı turlu çözemiyorum
  6. M

Selamün aleyküm arkadaşlar telefona imel attım o esnada rom da flasladim bu işlemlerden sonra discord pubg mobile gibi uygulamalarda sesim karşıya cızırtılı kesik bazende hiç gitmiyor.. wifi mobil veri aynı sorun var yanımda aynı wifi veya oparotor sorunsuz .. normal konuşma video ses kaydedici...
  7. M

Rehber Note 9 Pro ( JOYEUSE ) Twrp ve Root

dün akşamdan beri bir twrp kuramadım bl acık driver her sey tam yukluyorum sanki hiç yukleme ypılmamıs gibi cmd de fastboot recovery twrp.img komutundan sonra fastboot boot twrp.img komutu verince yukluyor hatla calısıyor da twrp bu defada kendini resetliyor hep twrp açılıyor sisteme girmiyor...
  8. M

Yardım Otg usb

Arkadaşlar dönüştürücü ile flash disk ve USB gamepad kullanmak istiyorum TLF görmüyor hangi programları kurmam gerekli
  9. M

Soru 4 g sabitleme varmı

Selamün aleyküm bulunduğum yerde 4g full ama arada 3 g ye geçiyor net berbat oluyor daha önce general Mobile cihazda mtk işlemci *#*#8090#*## koduyla bağlantı sadece 4g sabitleme vardı Xiaomi cihazlarda böyle birşey mevcutmudur
  10. M

Soru Mi Note 2 SD Kart Takılır Mı ?

Miu 10 android 8 den miu 8 android 6 ya dusurdum cihazı şarj da hatri sayılır bi düzelme görüyorum su an..
  11. M

Rom Mi Note 2 Official (Kararlı) Stable MIUI V8.2.3.0.MADMIDL

Bu rooma döncem USB driver lzmmi PC için acaba
  12. M

Aynen rom demek istiyorum o yüzden biraz araştırma yapacağım bu konuda
  13. M

Samsung da room root imel hepsini yapabiliyorum ama bunu henüz incelemedim dün akşam aldım cihazı işte aşırı derece şarj tüketimi görünce sordum bilgisi olan cikarmi diye
  14. M

Telefonu yabanciyim bu iş beni yormasa bari rom atmak zormu acaba samsungda ki gibi ise basittir
  15. M

Hocam çok sağolun bide cihazın şarjı çok hızlı azalıyor acaba pilin ömrü mu bitiyor yoksa roomdan olabilirmiş yurt içi miu10 android 8. Dün gene 2 saat kullandım. 100 de 50 yedi
Üst Alt