Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm arkadaşlar telefona imel attım o esnada rom da flasladim bu işlemlerden sonra discord pubg mobile gibi uygulamalarda sesim karşıya cızırtılı kesik bazende hiç gitmiyor.. wifi mobil veri aynı sorun var yanımda aynı wifi veya oparotor sorunsuz .. normal konuşma video ses kaydedici...
Selamün aleyküm bulunduğum yerde 4g full ama arada 3 g ye geçiyor net berbat oluyor daha önce general Mobile cihazda mtk işlemci *#*#8090#*## koduyla bağlantı sadece 4g sabitleme vardı Xiaomi cihazlarda böyle birşey mevcutmudur
Samsung da room root imel hepsini yapabiliyorum ama bunu henüz incelemedim dün akşam aldım cihazı işte aşırı derece şarj tüketimi görünce sordum bilgisi olan cikarmi diye
Hocam çok sağolun bide cihazın şarjı çok hızlı azalıyor acaba pilin ömrü mu bitiyor yoksa roomdan olabilirmiş yurt içi miu10 android 8. Dün gene 2 saat kullandım. 100 de 50 yedi
Selamun aleyküm Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu cihaza SD takabilirmiyim. İkinci sorum cihazı 2. El aldım 1250 çiziksiz 10ay garanti kalmış. Mi arayüz 10 android 8. . Pil çok çabuk bitiyor gibi ne yapabilirim .. yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler