mustigtr kullanıcısının son içeriği

1. mustigtr

MIUI 14 Poco F5 Pro (mondrian) - Türkiye V14.0.3.0.TMNTRXM

Arkadaşlar merhaba romu kuran var mı sorun sıkıntı vs var mı acaba? Bende k60 var çin rom yüklü tr rom atayım diyorum bi sıkıntı olur mu k60 için bu rom?
  2. mustigtr

Soru Yurtdışı Xiaomi 11T Pro

Merhaba arkadaşlar bende de 11t pro var yurt dışı direnç kayit yaptırmak istiyorum izmirde bildiğiniz yapan guvenilir bir yet var mıdır acaba?
  3. mustigtr

Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

hocam hepsi tamam ama yine cihaz google play de sertifikasız görünüyor bootloader kilidini kapatsam bir sıkıntı olur mu? Not: cihaz yutrdışı imei atılmış durumda bootloader kapatınca imei gider mi?
  4. mustigtr

USB bellek harici hepsini denedim olmadı şimdi otg usb bellek aldım onla denicem bakalım :) dünden beri cıldırttı artık :)
  5. mustigtr

Hocam cihaza linkini yolladığınız custom romu atmaya calışıyorum twrp falan hepsi okey fakat dosyayı cihazın içine kopyalarken hata sesi geliyor hiçbir uyarı vermeden kopyalama penceresi kapanıyor. bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
  6. mustigtr

Çok Teşekkür ederim deneyeyim. rom yükleme anlatımınin linki hazirda varsa onu da alabilir miyim yoksa hangi bölümde ise oraya bakayım.
  7. mustigtr

Hocam bu yazılanların hepsini yaptım cihaz root lu olmadığı için son adım harici diğerleri hiçbir işe yaramadı. Root işlemi cok zor değilse onu yapayım bari.
  8. mustigtr

Merhabalar arkadaşlar yukarda belirttiğim güncellemeyi yaptım imei ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım telefonu yurt dışı olup güncelleme konusu aklına takılan arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Şimdiki asıl sorunum ise Global 12.5.2.0 var şuan cihazda fakat bootloader açık olduğu için...
  9. mustigtr

Arkadaşlar merhabalar yurt dışı f2 pro kullanıcısıyım imei kaydı yapıldı cihaza bu 12.5.1.0 güncellemesi geldi bugün kurmalı miyim sizce xiaomi nin bu son güncellemelerinde imei atılan cihazlarda sorun oluyor dediler poco cihazları da kapsıyor mu bu sorun?
  10. mustigtr

Yardım Mi Unlock Request Parameter Error Hatası (Redmi note 7)

tmmdır bide bunu deneyeyim teşekkürler... 1595849677 ustam yine olmadı aynı hatayı alıyorum pc nin net.framework güncellemesinden olabilir mi şuan hazırda güncelleme var yapmamıştım?
  11. mustigtr

farklı bir mi flash derken ? link atabilme şansınız var mıdır?
  12. mustigtr

Öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkürler. "ÇÖZÜM: Geliştirici seçeneklerine giderek kilit durumuna girerek hesap ekle deyiniz ve mi hesabınızın senkronize edilmesini bekleyiniz. Başarılı bir şekilde eklendi uyarısını aldıktan sonra artık cihazı fastboot olarak açıp sorunsuz bir şekilde...
  13. mustigtr

Rehber Redmi Note 7 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

merhabalar kolay gelsin verifyng kısmı sorunsuz %100 oluyor fakat 2. adımda hata veriyor defalarca denedim ama hep aynısı oluyor başına gelen var mı ???
  14. mustigtr

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

1572532354 Redmi note 7 bana da geldi güncelleme eu rom yüklü 1572532356 Redmi note 7 bana da geldi güncelleme eu rom yüklü
Üst Alt