Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba romu kuran var mı sorun sıkıntı vs var mı acaba? Bende k60 var çin rom yüklü tr rom atayım diyorum bi sıkıntı olur mu k60 için bu rom?
hocam hepsi tamam ama yine cihaz google play de sertifikasız görünüyor bootloader kilidini kapatsam bir sıkıntı olur mu? Not: cihaz yutrdışı imei atılmış durumda bootloader kapatınca imei gider mi?
Hocam cihaza linkini yolladığınız custom romu atmaya calışıyorum twrp falan hepsi okey fakat dosyayı cihazın içine kopyalarken hata sesi geliyor hiçbir uyarı vermeden kopyalama penceresi kapanıyor. bu konuda bir bilginiz var mı acaba?
Hocam bu yazılanların hepsini yaptım cihaz root lu olmadığı için son adım harici diğerleri hiçbir işe yaramadı. Root işlemi cok zor değilse onu yapayım bari.
Merhabalar arkadaşlar yukarda belirttiğim güncellemeyi yaptım imei ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım telefonu yurt dışı olup güncelleme konusu aklına takılan arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Şimdiki asıl sorunum ise Global 12.5.2.0 var şuan cihazda fakat bootloader açık olduğu için...
Arkadaşlar merhabalar yurt dışı f2 pro kullanıcısıyım imei kaydı yapıldı cihaza bu 12.5.1.0 güncellemesi geldi bugün kurmalı miyim sizce xiaomi nin bu son güncellemelerinde imei atılan cihazlarda sorun oluyor dediler poco cihazları da kapsıyor mu bu sorun?
tmmdır bide bunu deneyeyim teşekkürler...
1595849677
ustam yine olmadı aynı hatayı alıyorum pc nin net.framework güncellemesinden olabilir mi şuan hazırda güncelleme var yapmamıştım?
Öncelikle ilginiz ve cevabınız için teşekkürler. "ÇÖZÜM: Geliştirici seçeneklerine giderek kilit durumuna girerek hesap ekle deyiniz ve mi hesabınızın senkronize edilmesini bekleyiniz. Başarılı bir şekilde eklendi uyarısını aldıktan sonra artık cihazı fastboot olarak açıp sorunsuz bir şekilde...
merhabalar kolay gelsin verifyng kısmı sorunsuz %100 oluyor fakat 2. adımda hata veriyor defalarca denedim ama hep aynısı oluyor başına gelen var mı ???