musti_oz2002 kullanıcısının son içeriği

1. M

Anttu

Global beta idi MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Anttu

Rekor mi 5 s için 125000 i geçmiyordu[emoji846] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Rom Mi5 8.3.1 Global Beta Oreo Yayımlandı

Mi5 s e oreo güncellemesi ne zaman geliyor arkadaşlar MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Anttu

Yeni güncelleme ile rekor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Soru Güncelleme

Yeni güncelleme gelmesini bu hafta MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

parmak izi

Aç kapa yaparken hiç takılmadan çalışıyor.İlk açılışta ve uzun süre uykuda kalınca 1 kere bile çalışmıyor.Yani anlayacağınız bir işe yaramıyor. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

parmak izi

Aynı parmağı 2. yerde tanıttım MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

parmak izi

Ty 2. parmak izinide ekledim.şıkır şıkır oldu[emoji3] MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

parmak izi

bende Global Beta vartanıtırken hafifçe dokunmak gerekiyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. M

parmak izi

düzelttim parmak izi tanıtırken fazla bastırmışım parmağım hafif bastırınca tanıyor artık MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. M

parmak izi

parmak izi 10 seferde 2 sefer anca çalışıyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

An tu tu

AnTuTu telefonumda çalışmıyor MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. M

Çözüldü Mesajlarda Toplu Kişi Seçimi

Sağol Harun bey MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. M

Çözüldü Mesajlarda Toplu Kişi Seçimi

Mi5s toplu SMS nasıl gönderiliyor. Tek tek işaretlemek baya yorucu. Hepsini seç seçeneği yokmu MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. M

Soru Xiaomi fiyatlarının yükselmesi

Kupadan bir ay önce 1300e almıştım MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt