Mustayfa06 kullanıcısının son içeriği

1. Mustayfa06

Yardım Her fotoğraftan 30-40 tane var(Miui fotoğraf)

Arkadaşlar geçen bi galeriye giriyim dedim her fotoğraftan yaklaşık 30 40 tane var, nasıl oldu bu neden oldu nasıl düzelir? 17000 tane fotoğraf olmuş yaklaşık :D
  2. Mustayfa06

Yardım Telefon ve Instagram tuşlarının iç içe geçmesi

Arkadaşlar Instagram ve telefon tuşları ara sıra iç içe geçiyor kendi kafasına göre düzeliyor bazen uzun süre düzelmiyor, bu sorunu başka yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, İyi forumlar.
  3. Mustayfa06

Rom Xiaomi Mi 5 V.9.5.2.0 Kararlı Geldi

Bende de mevcut bu problem.
  4. Mustayfa06

Rom Xiaomi Mi 5 V.9.5.2.0 Kararlı Geldi

Güncellemeyi yaklaşık 3 gündur kullanıyorum mi5 prime cihazımda, pil performansı yarıya yarıya azalmış durumda, su gibi gidiyor, onun dışında herhangi bir sorun yok. Güncellemeden sonra pil sorunu yasayan var mi ?
  5. Mustayfa06

Yardım Uygulama kurarken "izin ver" butonu pasif, izin veremiyorum.

Eğer açıksa gece modunu kapatıp deneyin, bende de aynı sorun vardı.
  6. Mustayfa06

Rom mi5 miui 9 rom hk.

Merhaba arkadaşlar miui 9 güncellemesinden sonra ana ekrandaki okuma modu, hotspot gibi widgetlerim kaybolmuş ve araçlar bölümünde dediğim widgetleri bulamadım nasıl halledebilirim bu sorunu ?
  7. Mustayfa06

Rom mi5 miui 9 rom hk.

Önceki sürümde okuma modu, hotspot widget'i falan vardı ama bu sürümde bulamadım onların widgetini, bulabilen varsa aydınlatsın lütfen, iyi forumlar.
  8. Mustayfa06

Rom mi5 miui 9 rom hk.

Aynı sorun bende de var + son uygulamaları kapatamiyorum soldaki tuşa basılı tutup kapatiyorduk ama son güncellemeden sonra basılı tutunca hiç bir şey çıkmıyor. Bu sorun varmı sizde ? Edit : Ayarları kurcalayarak 2. Sorunumu çözdüm ama ilk sorunun çözümü yok sanırım.
  9. Mustayfa06

Rom mi5 miui 9 rom hk.

Benimde bölge Türkiye miui9 güncellemesi öğlen 1 civarı ota'dan geldi, şuan yüklüyorum.
  10. Mustayfa06

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Arkadaşlar mi5 cihazıma miui9 güncellemesi geldi, güncellemeyi yapan arkadaşlar herhangi bir sorun ile karşılaştı mi, bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar.
  11. Mustayfa06

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Öncelikle herkese iyi akşamlar iyi forumlar, güncelleme dağıtılmaya başlandığında bölgeyi Rusya, Hindistan vb. yapmamız gerekecek mi, yoksa bizede onlara gelen sürede mi gelecek ? Birde bölgeyi değiştirip güncellememizin herhangi bir negatif yönü var mı ?
  12. Mustayfa06

Yardım Spotify kendi kendine duruyor

Aynı sıkıntı bende de var düzeltilmesi gerek
  13. Mustayfa06

Mi5 8.2.2 geldi

Arkadaşlar bende guncelledim, kablosuz bekleniyor sorunu çözülmüş, kaydırma sorunu bende zaten 8.2.1.0da düzelmişti ama bu guncellemede düzeldi diyen arkadaşlar var, sistem uygulama güncelleyici diye bir şey gelmiş ayarlara. Başka da bir değişiklik göremedim. Ama başarılı bir güncelleme olmuş.
  14. Mustayfa06

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

Bununla beraber 100. Mesajım umarım 1000leri 10000leri görmek nasip olur :)
  15. Mustayfa06

Yardım Liseye yeni geçiyorum telefon mu alsam tablet mi

Lisede tuşlu telefon ile gezmek istemezsin diye düşünüyorum :D mi5 gerçekten kaliteli bir telefon, ilk başta bende çin malı olduğu için şüphe duymustum ama gerçekten çok iyi bir telefon, tablet sadece oyun ihtiyacını karşılar ama mi5 gibi bir telefon seni çok rahat lise sonuna kadar götürür. Mi5...
Üst Alt