Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bununla alakası yok, düşünün ki telefonun ekranının üzerine avuç içimi koydum,telefon kendiliğinden ekranı kapatıyor fakat sadece elimin küçük bir alanı telefona değerken(mesela klavyeden yazarken)kapanmıyor.Sensöre yakın veya uzak olsun farketmiyor ki zaten sensör kapalı.
Merhabalar.Cihazım Poco x3.Telefonumu 2. Alanda kullanırken ekranı elimin büyük bir kısmı kapladığında(2 3 parmak) telefon kendi kendine ekranı kapatıyor.Fakat 1. Alanda kullanırken böyle değil.Sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?
Miui 13 telefonuma geldi ancak çok kötü,ufak kasmalar oluyor(Youtube'da yorumlara bakarken,kaydırırken vs.)Ve telefon genel anlamda yavaşladı.Bu sürümümü değiştirebilir miyim?Önerdiğiniz bi sürüm var mı ve bu işi nasıl yapabilirim?
Cihazım poco x3.Miui 13.01 güncellemesini bugün yaptım ve yaptıktan sonra yaşadöğım hata telefonun klavyesinin açıldiktan sonra 3 4 sn takılması, nasıl düzelir acaba?Sanırım başka insanlar da muzdarip olmuş bu durumdan.
Merhabalar.Alarmı kurarken sadece titreşim olmasını istiyorum nasıl yapabilirim,yalnız zil seslerine girdiğimde zil sesi uygulamayın kısmına basınca eskiden sadece titreşim oluyordu,ama şimdi indirilemedi yazıyor,bunun yüzünden mi acaba?