Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar yeni telefon aldığım için eski note 8 telefonumu eski haline getirip satmak istiyorum. Bunun için bana note 8 de en stabil çalışan global rom ve unlocku nasıl kapatacağımı anlatırsanız çok sevinirim...
hocam bendeki twrp de destekliyor diğer romlarda problem yaşamadım şahsen ama arrow 12.1 birde yaşadım dediklerinizi deneyeceğim teşekkür ederim. Tekrar twrp de donma yapmaz umarım.
1663261183
hocam şimdi fark ettim benim flashladığım dfe ile sizin attığınız aynı yine aynı sorun olmasın yoksa...
Hocam şimdi şöyle baştan anlatayım cihaz redmi note 8 arrow 11 kullanıyordum 12.1 e geçme kararı aldım kurulumda verilen dfe yi kullandım twrp dondu bi şekil geri düzelttim sonra yüklemeye korktum twrpde dosyalar hala şifreli. (rom android 12 bu arada) ve format data yaparsam veriler gider...
Arros os 11 den 12.1 e geçme kararı aldım dfe şart yazıyordu cidden de öyleymiş dfe atmadan denedim twrp de internal storge gözükmüyor dfe flaşladıktan sonra twrp logoda dondu fastboot tan earse yaparak düzelttim. Başka bir dfe kullandım xda dan buldum fakat yine aynı sorun oldu twrp yine dondu...
Hocam ilk apk olarak yükleyince ne farkı oluyor acaba ben apk olarak yüklemedim direk magisk23.zip dosyasını twrpden flashladım apk olarak yükleyince çalışırmı kesın
1630320926
Hocam kesin çalışır mı? Yazılım atmaktan bıktım da...
İyi günler değerli forum üyeleri. Direk konuya giriyim Redmi Note 8 cihazım var bir türlü root atamadım magisk flashlayınca bootloopa giriyor.5 6 tane farklı magisk sürümü denedim root atma mecburiyetindeyim çünkü ahizeden ses az geliyor ve sistemden ses değerlerini oynamam lazım yardımcı...