mustafatoros22 kullanıcısının son içeriği

1. mustafatoros22

Yardım Redmi Note 8 Orjinal Rom ve Unlock

Arkadaşlar selamlar yeni telefon aldığım için eski note 8 telefonumu eski haline getirip satmak istiyorum. Bunun için bana note 8 de en stabil çalışan global rom ve unlocku nasıl kapatacağımı anlatırsanız çok sevinirim...
  2. mustafatoros22

Yardım Arrow Os 12.1 DFE Flaş Sonrası TWRP Donma Sorunu

Arros os 11 den 12.1 e geçme kararı aldım dfe şart yazıyordu cidden de öyleymiş dfe atmadan denedim twrp de internal storge gözükmüyor dfe flaşladıktan sonra twrp logoda dondu fastboot tan earse yaparak düzelttim. Başka bir dfe kullandım xda dan buldum fakat yine aynı sorun oldu twrp yine dondu...
  3. mustafatoros22

Yardım Redmi Note 8 Magisk Bootloop Sorunu!

İyi günler değerli forum üyeleri. Direk konuya giriyim Redmi Note 8 cihazım var bir türlü root atamadım magisk flashlayınca bootloopa giriyor.5 6 tane farklı magisk sürümü denedim root atma mecburiyetindeyim çünkü ahizeden ses az geliyor ve sistemden ses değerlerini oynamam lazım yardımcı...
  4. mustafatoros22

Yardım Redmi Note 8 Cyanogenmod

Öncelikle hepinize iyi günler hayırlı sabahlar dilerim. Eski telefonumda(Asus Zenfone 5) Cyanogenmod Kullanıyordum. Şuan ki telefonuma da yükleme ihtimalim varmı (Redmi Note 8) Lineage Os ile çok benziyor sanki. Benim istediğim optimizasyon ve eskiden çok sevdiğim 6x6 desen kilidi. Cyanogenmod...
  5. mustafatoros22

Yardım Birini engelledim yazılım attım engel kalkmıyor

Telefonum resmi note 8 Avrupa sürümüne geçmeden önce global sürüm kullanıyordum. Yazılım atmadan önce birini engelledim sonra yazılım attım falan ama engelledigim kişi hala beni arayamiyor meşgul çalıyor sürekli bunun bir çözümü varmıdır acaba
Üst Alt