Mustafaozemre17 kullanıcısının son içeriği

1. Mustafaozemre17

Çözüldü Mi 8 Lite Miroom 11.0.4 sonrası Ayarlar uygulaması kapanıyor..

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi miroom 11.0.4 guncellefim ancak ayarlara bastığım anda hata bildir diyerek kapanıyor. Nasıl çözebiliriz ? Miroom 11.0.2 ye dönmek istesem; sadece sürümü telefona indirip twrp den yüklesem problem olur mu ? Brick olur mu cihazım ?
  2. Mustafaozemre17

Rehber Redmi Note 7 Yakınlık Sensörü Sorunu Çözümü

Arkadaşlar konunun en net ve saçma çözümü: bugün güncelleme ayarlarından "güncellemeleri önceden al" diye bir seçenek onu açmıştım ve açtıktan sonra sensör devre dışı kaldı. Onu tekrar kapattigim zaman sorun cozuldu. Bu çözümü yapalı yaklaşık 5 dakika oldu ve buda rom dan kaynaklanan saçma bir...
  3. Mustafaozemre17

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

inceledeim ancak o gcam şifresi benim için lazım olan twrp nin şifresi yazan herşeyi deniyorum yok zaten gördüğüm 2 şifre var başka yok
  4. Mustafaozemre17

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Dostum tüm sayfaları okudum ama karşıma çıkan şifre ''miuiturkiye.net''deniyorum ancak olmuyor acil lazzım yardımcı olurmusunuz ? en baştan beri baktım ama bulamadım =(
  5. Mustafaozemre17

Sadece bilgisayar varken mi tekrar twrp yuklememiz lazım ?
  6. Mustafaozemre17

Arkadaşlar merhaba,rewia selam daha önce seninle konuşmuştuk ama ben bir hata yaptım. Stabil kullanıyorum yükseltme yaptım ama twrp yi güncellemeden ve kalıcı yapmadan wipe yaptım twrp gitti. Şimdi sıfırlama yapıcam ama twrp olmadığı için boot loop olucak yanımda PC de yok. Bilgisayar olmadan...
  7. Mustafaozemre17

Arkadaşlar yaklasik 5 sayfa okuduğunuz zaman hem işlemleri ogrenirsiniz hemde şifreyi bulursunuz usengecligin lüzumu yok. Konu sahibine de helal olsun eline saglik.
  8. Mustafaozemre17

Merhaba arkadaşlar; şuan v10.2.1 eu stabil var telefonumda. Twrp 3.2.1/0629 yüklü telefonumda. Bu şekilde 10.3 versiyonunu twrp den install yapabilirmiyim ? Yanımda bilgisayar bulunmadığı için başka bir twrp yukleyemiyorum yardımcı olur musunuz ? Nasıl yapabilirim. ?
  9. Mustafaozemre17

Ben hala korkudan yapamadım işlemi Boot ekranında kalırmi kalmaz mi bilemiyorum. Telefona v10.3 ü indirdim ama yanımda bilgisayar falan da yok Boot ta kalırsa nolur bilmem
  10. Mustafaozemre17

Teşekkürler :) 1557566442 Tamamdır deneyeceğim teşekkürler :) umarım bir sıkıntı çıkmaz twrp eski mi yeni mi bilemiyorum :( 1557566444 Tamamdır deneyeceğim teşekkürler :) umarım bir sıkıntı çıkmaz twrp eski mi yeni mi bilemiyorum :(
  11. Mustafaozemre17

Evet indiriyor teşekkürler :) bunu indirdikten sonra direk telefondan twrp ye girerek güncelleme yapabilirim değil mi ? Başka yapmam gereken birşey varmı ? Şu daha tecrübeli ve bilgili olduğunuz için başını agritiyorum kusura bakmayın.
  12. Mustafaozemre17

MIUI nin sitesinden indirmeye çalışıyorum telefon üzerinden ancak indirimiyle ilgili sorun yaşıyorum. Bu şekilde uyarı veriyor.
  13. Mustafaozemre17

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Bunu ancak twrp ile yukleyebilirim değil mi ? Çünkü cihazda guncellemeyi denetle dediğim zaman çıkarıyor 10.3.1 i ancak yapmiyor. 1557562701 bu şekilde hata veriyor surekli.
  14. Mustafaozemre17

Merhaba ben telefonu bir kaç gün önce aldim. Rom,root işlerinden biraz anlıyorum ancak bayadir bakmadim. Şuan bu telefonun güncel sürümü aşağıdaki gibi yanlış anlamiyorsam twrp ile yüklenmiş. Bir şey yapmama gerek varmı ? 1.7 GB lik bir başka güncelleme var diyor ama yapmama gerek varmı...
Üst Alt