Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 12 Pro cihazımda çektiğim herhangi bir videoyu izlediğimde belli aralıklarla takılıyor ekranda hafif yanıp sönmeler oluyor biliğiniz 60 kare videonun karelerini sayıyoruz o derece takılıyor. Sorun kamerada mı diye Redmi Note 12 Pro 5G cihazımda da test ettim onda sorunsuz gözüküyor...
Bir süredir aosp tabanlı romlar kullanıyodum ve MIUI' a geçmek istedim ancak 5 yıllık rom tecrübemde bile karşılaşmadığım birşey oldu. Herhangi bir miui yüklemeye çalıştığımda (Android 7 hariç) Android Setup ekranında temiz bir kurulum ya da yedekten seç menüsü çıkıyor ama işte bu menüden nereye...
Pixel Experience nedir?
Pixel Experience, AOSP tabanlı bir ROM olup, Google uygulamalarını ve tüm Pixel araçlarını içerir (başlatıcı, duvar kağıtları, simgeler, yazı tipleri, açılış animasyonu)
Düzenli olarak güncelleme alarak; güvenlik yamasını ve cihazı sürekli güncel tutar.
Misyonumuz...
Redmi 5 Plus cihazımda çoğu kişide olduğu gibi bir ghost screen sorunu var ve acayip derecede ilerlemeye başladı. Cihazımı MİUİ Türkiye marketten almıştım ve KVK garantili Cepport satıcısından almıştım. Şimdi de Xiaomi Türkiye nin yazısını okudum ve sadece genpa, evofone ve ouno garanti olursa...
Arkadaşlar lütfen yardım edin zorla yazıyorum. Bu güvenliği internetten guncellemistim şimdi durmadan uyarı veriyor kapatıyorum tekrar geliyor. Uygulama hakkında menüsüne sokmuyor. Güncellemeyi silemiyorum. Telefonu sıfırlama dan ne yapabilirim. Lütfen yardım edin..
Arkadaşlar PUBG de kullandığımız ve en üst grafikleri bile etkinleştirmemizi sağlayan GFX Tool' un Call Of Duty ve Asphalt 9 için olan veya çalışan versiyonu var mı? Asphalt 8 ve Asphalt X 'i en yüksekte açan telefon 9a gelince en düşük diyor.
Benim arkadaşım Redmi Note 5A Prime almıştı ve demiştim ki bu telefon gerçekten çöp. Kendim 200 tl daha koyup R5P aldım. Şimdi kendisi Miui 11 kullanıyor ben de 10.2 geldi diye şükrediyorum. Gerçekten rezillik...
Bu sorun bende de var inşallah çözülür ne güzel oyunları oynayamaz olduk arkadaş. Umarım adminlerden biri yada deneyimli üyeler bunun çözümünü bulurlar.
Hocam bu sorun bende de var kvk ile iletişime geçtim ve eğer başka kullanıcıdan kaynaklı hata varsa ücretlendirme yapılır dediler. Şimdi benim telefonun arkasında hiç kılıftan çıkmamasına rağmen arkasında nokta nokta beyaz çizikler bulunmakta. Sizce bu yüzden kullanıcı hatası derler mi?