mustafahurma kullanıcısının son içeriği

1. mustafahurma

Rehber Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Orta düzey bir kullanıcı olarak açıkçası anlattıklarınızdan tek seferde bir şey anlamak güç, çok detaya girmeden yalın bir şekilde ama esas noktalara deyinerek anlatmaya çalışmışsınız fakat yetersiz. Yine de teşekkürler
  2. mustafahurma

Yardım Mi8 pro şarj sorunu

Gece uyurken telefonu kapatsak daha doğru olmaz mı? MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mustafahurma

Soru Kamerası en iyi Xiaomi telefon sıralamanız nedir?

Gcam i modlayanlara parası neyse verlim de bi el atıversinler[emoji3526] MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mustafahurma

Yardım MIUI 11 yukledim twrp gitti yardim lazim

Ekim ortaları gibi resmi miui11 mi8 inde içinde bulunduğu 1.gruba dağıtılacak. Acele etmeseydin keşke MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mustafahurma

Yardım root yukleyecem bakarmisiniz

Android lolipopdan sonra hiçbir sürümü pc olmadan rootlanmıyor. Nerde kaldı o kingroot ile 2 dk da rootladığımız günler. [emoji4] MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mustafahurma

Yardım Xiaomi PC Süit

Tam olarak problem nedir, yani nerde hata alıyorsun? MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mustafahurma

Yardım Mi6 SMS sorunu

deprem dolayısıyla hatlarda meydana gelen uzun süreli özellikle Türk telekom'da meydana gelen 14 15 saatlik kesintinin telefonunda fiziksel olarak herhangi bir arızaya neden olmuş olabileceğini sanmıyorum. İki kere de resetleme yaptım gene de düzelmedi dediğine göre ne olabilir açıkçası tam bir...
  8. mustafahurma

Yardım Mi6 SMS sorunu

Bu sorunun ile ilgili mobil operatör ile görüşme sağladın mı? onlar ile bu konuyu paylaş ve hattının gelen giden aramalara ve SMS e açık olup olmadığı ile ilgili bilgi al. Bunun dışında herhangi bir şey olma ihtimali neredeyse yok gibi, internete bağlanıyor olması da bunun bir kanıtı. MI 8 Pro...
  9. mustafahurma

Yardım Uygulama cihazınıza yüklü değil hatası (güncelleme sonrası)

Muhtemelen rom yüklenmedi, yedek alıp tamamen silinerek yapamanda fayda var sanırım. Yada aynı işlemi tekrar yap. MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mustafahurma

Güncelleme Mi 8 Pro Global Kararlı V10.3.6.0.PECMIXM indirme bağlantıları

[emoji2] ben bu paylaşımı gördükten sonra telefonumun yazılım menüsünden yeni yazılım var mı diye kontrol ettiğimde yeni yazılımın yüklenebilir olduğunu ve yüklemeye hazır olduğunu gördüm şu anda indirmiş bulunmaktayım açıkçası güvenlik açısından bir güncelleme yapıldığı söyleniyor fakat tabii...
  11. mustafahurma

Yardım Uygulama cihazınıza yüklü değil hatası (güncelleme sonrası)

Uygulama cihazınızda yüklü değil uyarısını Zaman zaman telefon ilk açıldığında herhangi bir uygulamaya tıklandığında yapıyor ama birkaç saniye sonra normale dönüyordu bunu da sistemin yeni açılmış olması ve henüz kendini toparlayamamış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. fakat sizinki gibi...
  12. mustafahurma

Yardım Kilit Ekranındaki Bildirimleri Tam Okuyabilmek

Miui 10 da cevapla denildiğinde pop-up olarak çıkıyor yani mesajın tamamını ekrandan çıkmadan görüntüleyebiliyorsun sizin sürümünüz nedir bu konuda nasıl olur da farklılık gösterilebiliyor açıkçası bir şey diyemeyeceğim MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mustafahurma

Yardım Kilit Ekranındaki Bildirimleri Tam Okuyabilmek

aynen, zaten arkadaşın bahsettiği özelliğin bir benzerini miui de bu şekilde yapmışlar, cevapla dediğinizde ekrandan çıkmadan pop-up olarak mesajın tamamını görüntülere biliyoruz MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mustafahurma

Çözüldü Mi hesabı ?

Her harikalde telefon numaranı güvenlik doğrulaması için vermek zorundasın, sadece eposta ile çalışmıyor MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mustafahurma

Yardım HOME & Parmak izi Problemi

Bende de mi 6 kullanırken aynı problem olmuştu sizinkine benzer bir takım parmak izi sorunların yaşadım fakat telefonu fabrika ayarlarına döndürmek ya da bir önceki sürümüne güncellemek sorunu çözecektir bu tür parmak izi sorunları genelde telefona yüklediğiniz birtakım programların telefon...
Üst Alt