Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orta düzey bir kullanıcı olarak açıkçası anlattıklarınızdan tek seferde bir şey anlamak güç, çok detaya girmeden yalın bir şekilde ama esas noktalara deyinerek anlatmaya çalışmışsınız fakat yetersiz. Yine de teşekkürler
Ekim ortaları gibi resmi miui11 mi8 inde içinde bulunduğu 1.gruba dağıtılacak. Acele etmeseydin keşke
MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android lolipopdan sonra hiçbir sürümü pc olmadan rootlanmıyor. Nerde kaldı o kingroot ile 2 dk da rootladığımız günler. [emoji4]
deprem dolayısıyla hatlarda meydana gelen uzun süreli özellikle Türk telekom'da meydana gelen 14 15 saatlik kesintinin telefonunda fiziksel olarak herhangi bir arızaya neden olmuş olabileceğini sanmıyorum. İki kere de resetleme yaptım gene de düzelmedi dediğine göre ne olabilir açıkçası tam bir...
Bu sorunun ile ilgili mobil operatör ile görüşme sağladın mı? onlar ile bu konuyu paylaş ve hattının gelen giden aramalara ve SMS e açık olup olmadığı ile ilgili bilgi al. Bunun dışında herhangi bir şey olma ihtimali neredeyse yok gibi, internete bağlanıyor olması da bunun bir kanıtı.
MI 8 Pro...
Muhtemelen rom yüklenmedi, yedek alıp tamamen silinerek yapamanda fayda var sanırım. Yada aynı işlemi tekrar yap.
[emoji2] ben bu paylaşımı gördükten sonra telefonumun yazılım menüsünden yeni yazılım var mı diye kontrol ettiğimde yeni yazılımın yüklenebilir olduğunu ve yüklemeye hazır olduğunu gördüm şu anda indirmiş bulunmaktayım açıkçası güvenlik açısından bir güncelleme yapıldığı söyleniyor fakat tabii...
Uygulama cihazınızda yüklü değil uyarısını Zaman zaman telefon ilk açıldığında herhangi bir uygulamaya tıklandığında yapıyor ama birkaç saniye sonra normale dönüyordu bunu da sistemin yeni açılmış olması ve henüz kendini toparlayamamış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. fakat sizinki gibi...
Miui 10 da cevapla denildiğinde pop-up olarak çıkıyor yani mesajın tamamını ekrandan çıkmadan görüntüleyebiliyorsun sizin sürümünüz nedir bu konuda nasıl olur da farklılık gösterilebiliyor açıkçası bir şey diyemeyeceğim
aynen, zaten arkadaşın bahsettiği özelliğin bir benzerini miui de bu şekilde yapmışlar, cevapla dediğinizde ekrandan çıkmadan pop-up olarak mesajın tamamını görüntülere biliyoruz
Her harikalde telefon numaranı güvenlik doğrulaması için vermek zorundasın, sadece eposta ile çalışmıyor
Bende de mi 6 kullanırken aynı problem olmuştu sizinkine benzer bir takım parmak izi sorunların yaşadım fakat telefonu fabrika ayarlarına döndürmek ya da bir önceki sürümüne güncellemek sorunu çözecektir bu tür parmak izi sorunları genelde telefona yüklediğiniz birtakım programların telefon...