Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazım global server kayıt yapıldı imei atıldı, bootloader kapalıyken format sonrası bölgeyi hongkong yapınca mi arama, mi rehber geldi sadece mesaj uygulaması google olarak kaldı. bu bilgiyi yabancı forum sitelerinde bir kişi yazmış ordan görmüştüm.... dün bootloader kilidini açıp...
eskiden aldığım yd telefonların imei işlemini qcn üzerine yazarak kendim yapardım.sonradan direnç mevzusu çıktı. şimdi server konusu çıktı.daha yeni mi14 aldım eşime birini buldum uzaktan bağlandı işlemi benim görmemem için usb technician programını üzerinden yapmaya çalıştı yapmayınca(nedenini...
Abi süpersin takipteyim bugün çin romuna dönüp tr dil ekledim ama Çince karakter heryerde karşıma çıkıyor fenalık geliyor Çince görünce ne kadar dayanırım bilmiyorum.
Merhaba Mi 14 Houji çin cihazım var telefonu alırken satıcı kilidi açık bir şekilde türkçe eklenmiş çin romu yüklenmiş şekilde gönderdi. İlk açtığımda kurulum ekranında türkçe seçenek vardı görünce şaşırmıştım. Bu nasıl oluyor rootlayıpmı ekliyorlar yoksa bu şekilde bir hazır rom varmı? Zira...
aynı sorun bendede var kardeşim. wifi kafasına göre takılıyor. rus romu atayım dedim ondada sorun var diyosun ne yapalım. en iyi ihtimal çin romuna türkçe dil ekleyeceğim bu şekilde kullanamayız cihazı...
Malesef wifi kısmı sorunlu xiaomi.eu_HOUJI_OS2.0.9.0.VNCCNXM_15.zip versiyonu yüklü wifi dengesiz çalışıyor.bağlantı ara sıra kopuyor ve hız anormal bir şekilde aniden düşüyor. sorun var.
Merhaba
Bir telefoncudan Yd mi 14 houji 256 çin telefon aldım. bootloaderi nasıl açacağımı düşünürken telefoncu bootloader kilidi açık bir şekilde göndermiş(çok sevindim) telefonda çin versiyonu rom (1.0.31.0. UNCCNXM) olmasına rağmen telefon türkçe dil seçeneğine sahip ben cihaza Eu rom atıcam...
Nedir bu server kaydı biz yapabilirmiyiz. eski sistem gibi değildir herhalde eskiden direnç döneminden önce kendim imei repair işlemini yapabiliyordum. bu server kaydının farkı nedir bilenler aydınlatsın lütfen.
Yavaşlık sorunu telefonu kapatıp bir süre sonra açınca düzeldi sıkıntı yok.rom gayet güzel sadece klon whatsapp uygulamasında gelen resimleri açmıyor.format atmadım atarsam belki oda düzelir ama romdan memnunum.