mustafagokhankarabulut kullanıcısının son içeriği

1. mustafagokhankarabulut

Yardım Mi note 10 lite video görüşmelerinde yankı sorunu.

Merhaba Forumlarda birçok kişinin bu sorundan bahsettiğini gördüm ama çözüm bulanı göremedim. aynı sıkıntı bendede var.Whatsapp,messenger vs farketmiyor hepsinde görüntülü görüşme yaparken ses karşı tarafa yankılı gidiyor.özellikle arkadan gelen çocuk sesleri gibi sesler karşı tarafa yankılı...
  2. mustafagokhankarabulut

Rom Poco F2 pro Endonezya rom vs xiaomi.Eu rom.

Merhaba Poco f2 pro sahibiyim yarın bootlaoder açma süresi doluyor. kilidi açtıktan sonra miui çevirici ve mesaj uygulamasını kullanmak için xiaomi.eu rom yükleyecektim fakat Endonezya rom'un aynı işi gördüğü yazılmış. daha önce xiaomi.eu romu kullandım ve yabancı değilim. sizce Endonezya rom...
  3. mustafagokhankarabulut

Rom Mi5 yavaşlık sorunu.

Merhaba 3 yıldır mi 5 kullanıyorum bu süreçte bir çok rom kullandım ama miui arayüzünü sevdiğim ve alıştığım için mi.eu rom kullandım genellikle fakat miui 10 yüklemesini yaptığımdan beri 1-1,5 yıldır telefonda kasmalar olmaya başladı yani sıfırdan kurulum yapsamda kasma ve takılmalar oluyor...
  4. mustafagokhankarabulut

Yardım Bootloader kilidi açarken hata

Merhaba Note o pro telefonumun bootloader kildini açarken ekteki hatayı alıyorum.15 gün bekledim, mi unclock programı ile hesabıma girdim unclock yaptım hesabımda telefon numaram tanımlı olmadığı için hata verdi telefonu numaramı hesabıma tanıttım tekrar denedim bu seferde bu hatayı verdi...
  5. mustafagokhankarabulut

MIUI 11 Mİ5 Miui 11 pil tüketimi.

Merhaba Bildiğiniz gibi Mi5 için miui 11 Mİ5s'den port edilmiş olarak xiaomi.eu versiyonu yayınlandı. bu versiyornu mi 5 telefonuma twrp ile kurdum ve kullanıyorum performansı genel olarak iyi ve herhangi bir sorunu bulunmuyor. Pil tüketimi konusunda beni sevindirdi. Mİui 9-10 versiyonlarında...
  6. mustafagokhankarabulut

Yardım Kişiler ve Rehber

Evet haklısın Note 8 pro modelinden bahsetmiştim yazmayı unutmuşum.
  7. mustafagokhankarabulut

Yardım Kişiler ve Rehber

Forumdan bir arkadaş Hindistan romu kullandığını çevirici ve mesaj uygulamasının geldiğini fakat Nfc çalışmadığını belirtmiş, bu konuya dikkat edin.
  8. mustafagokhankarabulut

Yardım Kişiler ve Rehber

Bootloader kilidini açıp twrp üzerinden Eu rom yükleyin xiaomi arama ve çevirici'ye kavuşun. Şu an başka çözümü yok gibi.
  9. mustafagokhankarabulut

Soru xiaomi çevirici ve mesaj uygulaması

Merhaba Mi 5 cihazımda Havoc os rom kullanıyorum. Google çevirici ve mesaj uygulamasını mi çevirici ve mesaj uygulaması ile değiştirmek istiyorum ama bu mümkünmü bilmiyorum. mi çevirici ve mesaj apk dosyaları yüklenirken hata veriyor ve yüklenmiyor. bir yöntemi mevcutmudur? teşekkürler.
  10. mustafagokhankarabulut

MIUI 11 Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.1.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim. Aslında bu cihaza Eu rom iyi gider düşündüm, twrp ile yükleyecektim ama Forumlardan öğrendiğim kadarı Mediatek işlemci kullandğı için Eu rom çıkmayacakmış. Ayrıca twrp'nin sendeki gibi sorun çıkarma ihtimali canımı sıkıyor. açıkçası biraz bekleyip...
  11. mustafagokhankarabulut

Kardeşim izninle senden bilgi almak istiyorum. Bende redmi note 8 pro aldım bootlaoder kilidinin açılmasını bekliyorum. bootloader kilidini açtıktan sonra çevirici muhabbetinden dolayı hindistan romu yüklemeyi düşünüyorum senin gibi. hindistan romu nasıl bir sıkıntı varmı, türkçe dil varmı ve...
  12. mustafagokhankarabulut

Yeni Global romlarda standart olarak miui arama ve mesaj uygulaması google uygulamalarına dönmüş. Miui arama ve mesaj uygulaması bu romda geri gelmiş olma ihtimali varmıdır?
  13. mustafagokhankarabulut

Rom Redmi Note 8 Pro - Miui Pro V10 v9.10.10 Custom Rom

Yeni rom versiyonlarında arama ve mesaj menüsü google uygulamasına döndü. bu romda arama ve mesaj menüsü miui tabanlımıdır. teşekkürler.
  14. mustafagokhankarabulut

Soru Global mi EU mu?

Global rom yüklü. Eu yazan kısıma takılma orası rom'un versiyon kodu.
Üst Alt