MustafaErayBerk kullanıcısının son içeriği

1. MustafaErayBerk

Yardım Redmi Note 13 Pro 4G Wifi sinyal zayıflığı

2.4ghz bağlanıyorum diğerinin wi-fi ismi sonu ultra zaten . Redmi 12 cihazimda böyle bir sorun yok ikisini yanyana koyunca note 13 Pro'nun çekimi 12 den daha az
  2. MustafaErayBerk

Hayir direncli değil çok tuhaf, modem ile mesafem çok olmadığı halde sinyal düşüyor ! İşareti gelip Wi-Fi kesiliyor
  3. MustafaErayBerk

Merhabalar. Cihazımda wifi sinyal zayıflığı ve kopmalar yaşıyorum. Diğer cihazımda ( redmi 12 ) 3 diş çekerken note 13 pro 1 diş çekiyor ve kopmalar yaşıyorum. Sorun nedir?
  4. MustafaErayBerk

Yardım Redmi Note 12 pro 5g şebeke ve internet sorunu

IMEI atılı degil sadece bl açık. Tahminim çin çünkü sonu N ile bitiyordu ben manuel rom attım. Model: 22101316G
  5. MustafaErayBerk

Yorumun için teşekkürler bende NFC de var fakat kopmalar yaşıyorum. Fake rom'u global rom a cevirmistim fakat benim bulunduğum ilçenin 2 beldesinde internetim hiç gelmiyor E de dahil bunu nasıl çözebilirim. Bilgili arkadaşlar dan yardım bekliyorum. 😊
  6. MustafaErayBerk

Merhabalar konuda belirttiğim gibi Redmi Note 12 Pro 5g cihazımın bazı yerlerde internet ve sebekem gidiyor bunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek bir arkadaşımız var mıdır? Mesela merkezdeyken hiçbir sorun yok fakat bir köye gittiğimde internet hiç gelmiyor ve yanımdaki arkadaşımın interneti...
  7. MustafaErayBerk

Soru Note 10 5g

Merhabalar telefonuma v13.0.4.0 sksmixm güncellemesi geldi.. Note 10 5g yi kullanan arkadaşlar güncelleme yaptımi yaptıysa durum nedir? Sıkıntılar devam ediyor mu ?
Üst Alt