mustafaemrexd kullanıcısının son içeriği

1. mustafaemrexd

Çözüldü ROM kurulumu sonrasi cihaz acilmiyor

Redmi 7 cihazim var Global surum bir cihaz, sorunsuz EU MIUI 12.5 yukledim. Fakat cihaz bootlanmiyor. Acilmiyor, Redmi yazisi geliyor 20 25dk ekranda sabit kaliyor sonra kendini kapatiyor cok defa denedim hic dokunmadan bekledim her defasinda sonuc ayni. Silmeden onceki surum: V11.0.1.0.QFLMIXM...
  2. mustafaemrexd

Soru Global cihaza EU Rom yuklenir mi

Baslikta ki gibi Global bir cihaza Xiaomi.EU'nun yapmis oldugu EU Rom yuklenebilir mi? Yuklenirse nasıl yuklenir normal ROM'dan farklı baska bir islem yapıyor muyuz?
  3. mustafaemrexd

Yardım Redmi 7 - TWRP'de telefonu PC gormuyor

Bundan oncede 2 3 kere rom kurmustum her seyi dogru yaptıgıma eminim. Ne yaptiysam hangi driveri kurduysam kurayim bir sekilde telefonu pcye gosteremedim aslinda soyle; Fastboot modundayken aygitlari listememi istedigim de gorunuyor. (Dolayısıyla TWRP kurabildim) Cok kez TWRP uzerinden tekrar...
  4. mustafaemrexd

Çözüldü Twrp ve Fastboot'da PC Telefonu gormuyor

Bundan oncede 2 3 kere rom kurmustum her seyi dogru yaptıgıma eminim. Ne yaptiysam hangi driveri kurduysam kurayim bir sekilde telefonu pcye gosteremedim aslinda soyle; Fastboot modundayken aygitlari listememi istedigim de gorunuyor. (Dolayısıyla TWRP kurabildim) Cok kez TWRP uzerinden tekrar...
  5. mustafaemrexd

Çözüldü Rom kurulum sonrasi bootta kaldi

Merhaba Redmi 7 Cihaza sahibim bu cihaz Global version. Global surum icin MIUI12 mevcut degil. Bende EU MIUI12 kurmak istedim. Basarili sekilde dogru ROM kurulum adimlari ile kurdum. Her seyi yaptiktan sonra sistemi reboot ettigimde Redmi yazisi gelip gidiyor dongu seklinde. Sanirim sistem...
  6. mustafaemrexd

Yardım Updater process ended with ERROR 7

Redmi 7 cihaza sahibim bu cihaz Global version. Global sürüme henüz MIU12 gelmediği için EU versiyonunu indirmek istedim fakat TWRP üzerinden ROM'u install ettiğim sırada böyle bir sorunla karşılaşıyorum ne yapmalıyım?
  7. mustafaemrexd

Soru Redmi 7'ye Miui12 kurulabilir mi

Merhaba Redmi 7 (note değil) bir Xiaomi cihaza sahibim Miui 12 kurmak istiyorum. Bende ki cihaz MIUI Global version. China sürümü dışında diğer bütün sürümlerin hepsi MIUI 11. Iki tane sorum olacak, Global version bir cihaza China sürümü yüklenebiliyor mu? Yüklenebiliyorsa bölgesel bir problem...
Üst Alt