Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 7 cihazim var Global surum bir cihaz, sorunsuz EU MIUI 12.5 yukledim. Fakat cihaz bootlanmiyor. Acilmiyor, Redmi yazisi geliyor 20 25dk ekranda sabit kaliyor sonra kendini kapatiyor cok defa denedim hic dokunmadan bekledim her defasinda sonuc ayni.
Silmeden onceki surum: V11.0.1.0.QFLMIXM...
Baslikta ki gibi Global bir cihaza Xiaomi.EU'nun yapmis oldugu EU Rom yuklenebilir mi? Yuklenirse nasıl yuklenir normal ROM'dan farklı baska bir islem yapıyor muyuz?
Bundan oncede 2 3 kere rom kurmustum her seyi dogru yaptıgıma eminim. Ne yaptiysam hangi driveri kurduysam kurayim bir sekilde telefonu pcye gosteremedim aslinda soyle; Fastboot modundayken aygitlari listememi istedigim de gorunuyor. (Dolayısıyla TWRP kurabildim)
Cok kez TWRP uzerinden tekrar...
Bundan oncede 2 3 kere rom kurmustum her seyi dogru yaptıgıma eminim. Ne yaptiysam hangi driveri kurduysam kurayim bir sekilde telefonu pcye gosteremedim aslinda soyle; Fastboot modundayken aygitlari listememi istedigim de gorunuyor. (Dolayısıyla TWRP kurabildim)
Cok kez TWRP uzerinden tekrar...