mustafadlbl0 kullanıcısının son içeriği

1. mustafadlbl0

Yardım Twrp de pc görmüyor

Bilgisayarımın bütün driverleri tam ama görmüyor ve twrp de böyle bi hata alıyorum
  2. mustafadlbl0

Yardım Miui 13 update sıkıntısı

Sürücülerin linki var mıdır?
  3. mustafadlbl0

Yardım Miui 13 update sıkıntısı

Miui 13 yüklerken bu sorunla karşılaşıyorum sebebi nedir
  4. mustafadlbl0

Yardım Secure check fail pıt hatası acil çözüm

Yazılım atarken odin sürekli hata veriyor ve cihazda bu hata çıkıyor
  5. mustafadlbl0

Yardım İmei den sonra hat yok

Cihaza imei yapıldıktan sonra hat iki dişden yukarı çıkmıyor başka öperatör denendi yine aynı sonuç bilgisi olan var mı
  6. mustafadlbl0

Yardım Hızlı Şarj Sorunu

Hocam zaten dedim biliyorum sağlıklı değil diye farkındaysanız.
  7. mustafadlbl0

Yardım Hızlı Şarj Sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazı sabit kullanırken şarjı çok yavaş doluyor bıraktığım da yarım saate doluyor biliyorum sağlıklı olan o ama benim sürekli kullanmam gerekiyor bunun bi çözümü varmı acayip yavaş oluyor
  8. mustafadlbl0

Yardım Sürekli wifi kesiliyor

Yaptım hocam çözüm olmadı
  9. mustafadlbl0

Hayır bulamadım o yüzden ekstra konu açtım hocam tek bu wifi de değil hepsinde aynı sorun var
  10. mustafadlbl0

Arkadaşlar aşağıda ki eklediğim dosyada ki gibi diyor sürekli atıyor internetden kendi evimde değilim İnternetim çok az kaldı neden yapar bunu
  11. mustafadlbl0

Oyun Denendi Onaylandı Pocco X3 Pubg 90 FPS

Hocam bunlardan birini direk olarak kurarsak Pubg de 90 fps alabilir miyim veya kasmaz mı?
  12. mustafadlbl0

Yardım Wifi kopma

Arkadaşlar sürekli bu şekilde wifi ye bağlanmıyor cihaz Pocco X3 Eu rom var içinde cihazı alalı 1 ay oldu hayatımda bunun kadar sorunlu bi cihaz görmedim
  13. mustafadlbl0

Magisk den hocam 1612871546 Hocam bende sanhok da falan ufak tefek oluyor ama onun dışında genel erengalde falan toparladı ama ben araştırmaya devam ediyorum konuyu takip et ekleme yapıcam
  14. mustafadlbl0

Herkese selamın aleyküm 1 aydır çözemiyordum sonunda çözdüm 90 FPS config dosyasını indirdikten sonra kasma donma yapıyordu bunların olmaması için ilk olarak geliştirir seçeneklerden Oyun Sürücü Tercihinden Pubg Mobile seçerek Oyun Sürücüsü yapıyoruz Sonrasında Ayarlardan Uygulamalardan Pil ve...
  15. mustafadlbl0

Yardım Pubg Hakkında Destek

Yaptım hocam kasma sorunu düzelir mi
Üst Alt