Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazı sabit kullanırken şarjı çok yavaş doluyor bıraktığım da yarım saate doluyor biliyorum sağlıklı olan o ama benim sürekli kullanmam gerekiyor bunun bi çözümü varmı acayip yavaş oluyor
Arkadaşlar sürekli bu şekilde wifi ye bağlanmıyor cihaz Pocco X3 Eu rom var içinde cihazı alalı 1 ay oldu hayatımda bunun kadar sorunlu bi cihaz görmedim
Herkese selamın aleyküm 1 aydır çözemiyordum sonunda çözdüm 90 FPS config dosyasını indirdikten sonra kasma donma yapıyordu bunların olmaması için ilk olarak geliştirir seçeneklerden Oyun Sürücü Tercihinden Pubg Mobile seçerek Oyun Sürücüsü yapıyoruz Sonrasında Ayarlardan Uygulamalardan Pil ve...
Arkadaşlar merhaba cihazı alalı 3 hafta oluyor Mi 9T den Pocco X3 NFC geçiş yaptım herkes pubg de 90 fps 90 fps diye bağırıyordu oyunu indirdim 45 fps görünce hayal kırıklığına uğradım bi çok config dosyası indirdim zaten game turboda 60 fps den yukarı görmüyor 90 fps hiç çıkmadı config...
Arkadaşlar şu eklediğim problem var cihazı yeni aldım eski cihazım mi 9t ydi onda bişey yoktu bunda böyle bi sıkıntı var sorunu bilen var mı Cihaz Pocco X3 NFC
Arkadaşlar merhaba cihazım da rom değişikliği yaptım şimdi şarjı o kadar yavaş doluyor ki 2012 den kalma cihazlar gibi adaptörle alakası yok hepsinde aynısını yapıyor 12.03 vardı 12.05 yükledim yine aynı acil yardım eder misin ek olarak da çok ısınıyor cihaz
1606665684
Şuan gözlemliyorum 18 den...
Öncelikle merhaba cihazım Mi 9T bana adam akıllı bi rom linki önerin bi indiriyorum kendi kendine uygulamadan atıyor bi indiriyorum çok ısınıyor şarj doldurmuyor bana düzgün aktif kullandığınız bi rom linki varsa atar mısınız
Arkadaşları forumda benzer konu gördüm ama benim sorunum farklı daha önce yine bir konu açtım ama çözüm bulmadım Cihazıma burdaki Tek tuş yükleme dosyasını indiriyorum mi yazısında kalıyor ve cihaza miui 12 atıcam Twrp kuramıyorum Orangefox nasıl kurulur bide aynı hatayı alırmıyım Arayüzleri...
Herkse merhaba forumda ve bi çok İnternet sitesinde mi9t ye miui 12 geldiğini duydum ama bana daha gelmedi size farklı bir durum mu var yoksa normal mi