Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba mi 5s sahibiyim telefonu bilgisayara bağlayamıyorum pc driveri bulamadığı için usb aygıtı tanınamadı hatası veriyor. Daha önce bir arkadaş konuyu açmış ve mpt aygıtı bağlantısı sorununu çözmüş fakat onu denediğimde de olmuyor. Qualcomm driverı yüklediğim zaman ise pc sınama...
Merhaba arkadaşlar arkadaşım mi 8 lite kullanıcısı telefonun arkasinda iki kamerasi var kameralardan birisiyle hem portre hem normal cekim yapilabiliyor ama 2. Kamera neye yarıyor anlayamadık parmagimizla kamerayı kapatiyoruz tüm modları deniyoruz ama kamera aktif hale gelmiyor tek kamera...
sadece telefonumun kendi kamera uygulamasında video çekerken özellikle kapalı bir ortamda sadece pencere ışığı gibi düşük ışığın olduğu yerlerde oluyor sanki
Mi clouddan cikis yaptim zaten ama mi cloud un kendi kendine aclimasi problemdi ve mi clouda senkronize olanlari mi clouddan silince diğeride siliniyor bunu bi yolu varmı. Birde abiler ön kamerada tek başıma çok guzel beni tatmin edecek yeterli fotoğraflar çıkıyor ama baska birisi yada bir cisim...
Arkadaşlar mi5s kullanıcısıyım bu mi cloud gibi uygulamalara ihtiyac duymuyorum ve hatta sevmiyorum telefonum kendi kendine nasil olduysa acmis biseyler yedeklemis yedekledigi dosyalari mi clouddan silince galeridekinide siliyor ne yapmam lazim niye kendiliğinden açıldı yanlış birşey mi yaptım
farklı sitelerde mi 6 için tam gövde koruma kiti falan gördüm ama silikon değildi mi5s için varmı denk gelen oldumu acaba ? 3 gün önce aliexpress de denk gelmiştim şuan bulamıyorum
telefon çalarken cebimden çıkardığımda hep bu çıkıyordu neyi aktif ettim bu ne anlama geliyor abiler bilen varmı elimle sensörleri falan kapatıp ekranı açınca çıkıyor
yani öyle o yüzden açılmada olmasının önemi yokda kapanmada bence çok etkili silah tuşa basma derdi yok ve bence telefonu düşürmemek adına da çok önemli gibi abartıyor gibi olabilirm ama kullananlar bilir :)