mustafackr64 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Nfc çalışırken sonradan çalışmama

Mi note 10 pro cihazımda Axess kurup Nfc özelliği mobil ödeme kullanıyorum bir müktet sonra posttan ses geliyor ama ödeme yapmıyor telefonu restlediğimde çalışıyor nfc sıkıntısı kurduğum veya kaldırdığım proğramdan mı yoksa ayarlarındanmı sıkıntı çıkarıyor anlamadım acaba telefonu tamamen...
  2. M

Yardım mi note 10 pro telefonumu reset attım telefon fastboot ekranında kaldı güç tuşuna basılı bekledim kapandı tekrar fastboot ekranında kaldı

mi note 10 pro telefonumu reset attım telefon fastboot ekranında kaldı güç tuşuna basılı bekledim kapandı tekrar fastboot ekranında kaldı neyapmalıyım
  3. M

Soru Güncelleme sonrası

Yurt dışı telefonumda güncelleme gelmiş CHANGELOG V11.1.2.0.QFDCNXM cihazı güncellesem sim kaydına sıkınyı yaparmı.
  4. M

Soru Güncelleme sonrası kayıt

Yurt dışı telefonumda güncelleme gelmiş CHANGELOG V11.1.2.0.QFDCNXM cihazı güncellesem sim kaydına sıkınyı yaparmı.
  5. M

Çözüldü Fotoğrafa filigran eklediğimde CC9 Pro yazıyor

Fotoğrafa filigran etiketlediğimde Mi Note 10 Pro değil CC9 Pro yazması değiştirebilirmiyiz Mi Note 10 Pro yazmasını itiyorum Rom olayından galiba çok anlamıyorum yazılım olayından
Üst Alt