mustafabayraktar012 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Şebeke Yok

peki ben o aldığım imei li bir yere kaydedip düştüğünde yeniden kullanablirmiyim yani eğer düşerse o imeili nasıl tekrar yüklerim en kolay yolla cihazı sıfırlamadan. bunuda cevaplarsanız sevinirim. çok yardımcı oldunuz iyi aksamlar hocam :)
  2. M

Yardım Şebeke Yok

son bi soru Zenex hocam. cihazıın pasaport kaydı yok. imei attım ve düzeldi. güncelleme yaptığımda da düşmüşlüğü olmuştu tekrar aynı sorunu yaşarmıyım teli güncellersem. imei li gitme gibi bir durum olurmu.
  3. M

Yardım Şebeke Yok

yok hocam simi okuyor pin kodu soruyor ama sebeke yok. bi kaç tane sim denedim ama simi okuyor ve sadece sebeke cekmiyor.sim 2 de okumuyor sanırım
  4. M

Yardım Şebeke Yok

abicim çok güzel konuşuyonda ben bişi anlamadım ama şebeke yok diyince gittim aynı numara üzerinden yeni yedek sim cıkartdım ama citten ben seni hiç anlamadım. güncelleme yapmadım sim kartın üzerinde öyle bişi yazmıyor türktelekom 4,5 g yazıyor. abi çok sağolun bu saatde bu durumla...
  5. M

Yardım Şebeke Yok

yani sorun imei de diyorsun abi ama imei gitdiğinde daha önce cihaz kayıp ve imei hatası veriyordu telefn bunda öyle bişey yok
  6. M

Yardım Şebeke Yok

cihazdaki imei li e devletten sorgulattığımda x#06# yaptığımda çıkan sayıyı e devletten sorgulattım o resim geliyor daha yeni payllaştıığım resim numarayı ben sildim tabiki iki sim kart yuvasına taktım ikisinde de şebeke vermiyor.
  7. M

Yardım Şebeke Yok

hocam adanadayım ama imei kayıtlı değilmi e devletde öyle görünüyor
  8. M

Yardım Şebeke Yok

abi yaptım öyle ama sıkıntı yok e devletten sotgulatmıştım. huwai bi telefon üzerinden alınmış sanırım banka üzerinden alımışlar. imei gözüküüyor.
  9. M

Yardım Şebeke Yok

Herkeze iyi akşamlar.bi kaç ay önce mi 6 aldım cihaz hakkında bişey bilmiyorum. okuyorum sayfalarda room filan hiç bişey anlamıyorum. sorunum şu telefonu dışardan kaçak getiren birinden aldım. cihazda suan imei var. sanırım pasaport kaydı yok. cihazı aldıktan bi kaç gün sonra getir onaylayalım...
Üst Alt