mustafaatess kullanıcısının son içeriği

1. mustafaatess

Rom APK YÜKLEYEMİYORUM

Herhangi bir apk ya tıkladığım böyle yazıyor kuramıyorum sıkıntı ne olabilir. (Bu dosyayı açabilecek uygulama bulunamadı) Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Mağazadan kaldırınca direkt geldi sağolasın Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Magiskten beceremiyorumya kuruyor yeniden başlatıyorum gelmiyor o yüzden bişiy diyemicem ben Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

YouTube vanced gidiyor yapmayın [emoji23] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Tapatalkda hiçbi resim görünmüyor bende bilen varmı nedenini MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Aynen 23 diyede adlandırılırmış zaten 9.11.23 MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Yenilikler nerde yazıyoya MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

https://sourceforge.net/p/revolutionos-miui/activity/?page=0&limit=100#5dd27dedf0d3475cac5678f3 MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mustafaatess

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Varda buraya nasıl atarım bilmiyorum Revolution diye arat [emoji23][emoji23] MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mustafaatess

https://sourceforge.net/projects/revolutionos-miui/files/9.10.31/ROS-MIUI_MI8_9.10.31_v11-10.zip/download MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. mustafaatess

RevOS a geçtim artık np buda iyi MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Kurduk bakalım hayırlısı olsun [emoji3] MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Anladım hocam format datayla geçerim bende iniyor bakalım [emoji1] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

Reis twrp silinmiyor demi bide googledan yedek dönme varmı. Sen masikte kullandın revostasın diye buna geçiyom he [emoji23] Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mustafaatess

Rom Revolution OS - MiUI

9.7.11 mi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt