mustafaatess kullanıcısının son içeriği

1. mustafaatess

Rom Miui 12.6 OneOs 21.9.27 Güncellemeri ve indirme bağlantıları

9se gelmişş Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. mustafaatess

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mi9se için eu mıuı12 ye geçiş yapıcam. Betamı stabil mi hangisini önerirsiniz Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mustafaatess

Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Aceleye gerek yok 2.veya 3. mıuı12 güncellemesinde geçilir sıkıldım artık sorun yaşamaktan Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mustafaatess

Güncelleme Miroom Beta Miui 12

Miuı12 konu burdan devam eder herhalde demi Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mustafaatess

Mod Mi 9 SE Telefonunuz Bataryasını ve Performansını 2 Katına Çıkarın

Valla havocda işe yarıyoduda miromda farkını göremedim ya anlamadım üzdü bu beni :) Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. mustafaatess

Mod Mi 9 SE Telefonunuz Bataryasını ve Performansını 2 Katına Çıkarın

Aynen havoc kullanıyordum. Şuan miromdayım pixel pro diye bi tema kullanıyorum Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mustafaatess

Tema Oxygen Os 10 Edition

Alla alla miroma geçiş yaptım temalardan içe aktar dediğimde gine gözükmüyor anlamadım Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mustafaatess

Çin romu kullanıyorum. İçe aktar dediğimde dosya gözükmüyorda sebebi o olabilirmi Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  9. mustafaatess

Çin romu o yüzden gözükmüyor olabilirmi Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  10. mustafaatess

Ana Başlık Redmi K30 Pro ve Zoom Editon Kullanıcı Yorumları ve Öneriler

Dediğiniz gibiyse mi10 iyidir Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  11. mustafaatess

Ana Başlık Redmi K30 Pro ve Zoom Editon Kullanıcı Yorumları ve Öneriler

60 a 180 hz yapmaları hoşuma gitsede stereo hop. yok sanırım o olmadı üzdü Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  12. mustafaatess

Rom Mi9SE [EN İYİ ROM] - V20.3.19 + Dev Rehber ve Özel Modlar - [Android 10] [NIGHTLY]

Hee bende yaptım onları evet olmadı Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  13. mustafaatess

Rom Mi9SE [EN İYİ ROM] - V20.3.19 + Dev Rehber ve Özel Modlar - [Android 10] [NIGHTLY]

Hocam modlar nerde tam ayıkamadım ben ya Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
  14. mustafaatess

Rom [GRUS] Mi 9 SE HavocOS 3.2 [10.0] [OFFICIAL] [24.02.20]

Derpfest kullanmadım ama fena değil diyolardı Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Üst Alt