mustafaarda kullanıcısının son içeriği

1. mustafaarda

Rehber Mi Max2 de Arayan Kişinin Sesli Anons Edilmesi...

Eksik de olsa işinize yaradığına sevindim.Ben hep kullanmatayım halen daha.Ama kulaklıkla hiç denemedim.Ayarlardan bluetooth ile alakalı ayarları biraz karıştırmakta bir çare vardır belki, kulaklık vs kullanmadığım için tam olarak sebebini bilemiyorum.Spoken Caller Name programının ayarlarında...
  2. mustafaarda

Soru DPI Değişimi

Dropbox - Easy DPI Changer 5.0.0.apk - Simplify your life Bu uygulamayla DPI değiştirmeyi deneyebilirsiniz.440 dpi idealdir.
  3. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

https://mi-globe.com/mod-download/?modtype=cclock&id=53&codename=oxygen&phone=Mi+Max+2. Eu.Beta romlarına mi.globe romların center clock eklentisi zipleri uyumludur.Twrp den sorunsuz yüklenip çalışıyor,ben böyle kullanmaktayım
  4. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.7.4

Onları her zaman yapıyordum zaten bu son 2-3 romda Medya çok ön planda ve toplam pil harcamasının 3 te 1 i ondan kaynaklanıyor.Neyse yapacak birşey yok böyle idare edicez artık
  5. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.7.4

Medya adlı sistem uygulaması adeta pili sömürüyor,nasıl bir çare bulabiliriz acaba.Titanium Backup la Medyayı dondurduğumda veya kaldırdığımda ise çekilen resimleri kamerada göstermiyor, yeterli bellek yok hatası veriyor.
  6. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.6.27

Evet hocam eu.beta 9.6.27 versiyonda denedim çalıştı.Saat ortada, Wifi ve Mobil veri simgeleri solda şu an.Böyle daha güzel görünüyor...
  7. mustafaarda

Gcam lerde bende sorun yok.3 Versiyon yüklü bende hepsi de çalışıyor.Magisk Manager den Google Camera eklentisini flaşlayın belki o eksiktir.
  8. mustafaarda

Mod-download - mi-globe.com Benim gibi merkezi saat görünümünü sevenler için.9.6.27 versiyonun hem enable zipini hem de disable zipini indirin.Enable dosyasını twrp den flaşlayın.Bende sorunsuz saat ortada olarak açıldı telefonum.Ama oldu ki sizde bir sorun oldu.O zaman da disable dosyasını...
  9. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI 10 Rom GREESHAN Global Beta 9.6.20

Tamamdır,teşekkür ederim.Böyle kullanmaya devam o zaman.Eu.betadan tekrar Greeshana dönmüştüm.Duruma göre Eu betanın bu hafta gelecek güncellemesini kullanabilirim.İkisi de en iyi rom şu an galiba.
  10. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI 10 Rom GREESHAN Global Beta 9.6.20

Merhaba arkadaşlar,Center clock ayarını bulamadım bu romda,yok galiba.Twrp ile eklenebiliyormu, varsa bir zip dosyası.Saat ortada olduğunda güzel oluyor.Eu.betada yapmıştım.Aynı dosyayı flaşlayınca telefon açılmıyor greeshanın bu romunda.Varmıdır bir yolu,yoksa böyle mi devam.Selamlar.
  11. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.5.9

Olabilir,mümkündür.Çünkü 8.11.15 den bu yana temiz kurulum yapmıyorum.2 wipe ile güncellemeleri yapıp kullanıyorum.Eski versiyondan kalma olabilir. Ama az önce stock yazılımlı bir arkadaşa 9.4.25 versiyonu yükledim.Ayarlarda yüz tanıma özelliğini gördüm.Stock yazılımda face id yok olmasına...
  12. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.5.9

Ben de yükledim bu sürümü bir önceki sürümün üzerine 2 wipe yaparak.Yüz tanıma özelliği çok da güzel çalışıyor.Bende bir sorun yok,sizde neden çalışmıyor ilginç.
  13. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.4.18

Bende de ne telefon ne forum bağımlılığı yok çok şükür.Bu nasıl bir cümle,ben de anlayamadım.Gereksiz bu tür laflar.
  14. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.4.11

Magisk beni de çok uğraştırdı.Şöyle çözdüm.Siz de deneyin;TWRP 3.2.3.0 yüklü bende,TWRP içinde Anvanced bölümünde install root a tıklayıp işlem bittikten sonra telefonu reboot ettim.Telefon açılınca Magisk Manager programından root ayarlarını yapabildim.Ama bu aşamadan sonra herhangi bir Magisk...
  15. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI10 Rom GREESHAN Global Beta 9.3.21

8.11.15 den vazgeçmem.Yeni güncellemelerle de hiç ilgilenmiyorum.Çünkü güncellemeyi yükleyip denesem de sonunda kürkçü dükkanı misali hiçbir sorun olmayan bence harika olan 8.11.15 yazılımına geri dönüyorum.Sıfır sorunlu bir güncellemeye kadar da böyle kalıp bekleyeceğim.Yine de yükleyenlere...
Üst Alt