mustafaarda kullanıcısının son içeriği

1. mustafaarda

Rom --V5 ÇIKTI--MIUI 12 Android 9 Eu Rom for MiMax2 TEAM BEAST v5.0-

Romu yükledim ama banka uygulamaları açılmıyor. Güvenlk uyarısı veriyor bende. Halbuki romda root yok. Magisk programı yüklü çıkıyor. O da pasif zaten. Magiski de kaldırdığım halde yine banka uygulamaları sistemde güvenlik sorunu var veya cihazınız rootlu diye uyarı verip açılmıyor. İşin...
  2. mustafaarda

Rom Mi Max 2 için kararlı, stabil ideal bir Rom...Miui Global v12.0.1

Banka programları çalışıyormu bu romda acaba. Deneyen varmı. Magisk root yapmadığım halde yüklediğim romlarda bankacılık programları çalışan birisine denk gelmedim. Bana androidin 7 de yüksek ve banka provramları çalışan bir miui romu lazım. Tavsiye varmıdır
  3. mustafaarda

Yardım Hesap ekleme hakkında

Aynı sorun benim Mi Max 2 de de var. Onlarca mi max 2 bootloader unlock yaptım ama bu cihazda yapamıyorum.20045 hata kodu verip hesap eklenemiyor. Bir çaresini bulamadım. Hallolurmu uzaktan. Ücret ne kadar olur. Selamlar
  4. mustafaarda

Rom (STABİL) Lineageos-14.1-Helium (15 Saniyede Boot)

İndirme linki varmı lineage 18 in.
  5. mustafaarda

Çözüldü TWRP Recovery Açılmıyor

Pardon,tarihten koptuk bu aralar.Bırak yılları hangi günde olduğumuz bile bilemiyoruz.Pardon.Ama olsun bu sorun her zaman olabilir.Ben böyle hallettim sıkıntımı
  6. mustafaarda

Çözüldü TWRP Recovery Açılmıyor

Holo Reboot - ROOT - Apps on Google Play bunu yükleyin.Belki twrp ye girebillirsiniz. Ya da aşağıdaki adb dosyasını indirip açıklamalara göre çok basitçe sorununuzu halledin... https://www.dropbox.com/s/fxyfe0d3tki3sy2/adb.rar?dl=0
  7. mustafaarda

Rehber Mi Max2 de Arayan Kişinin Sesli Anons Edilmesi...

Eksik de olsa işinize yaradığına sevindim.Ben hep kullanmatayım halen daha.Ama kulaklıkla hiç denemedim.Ayarlardan bluetooth ile alakalı ayarları biraz karıştırmakta bir çare vardır belki, kulaklık vs kullanmadığım için tam olarak sebebini bilemiyorum.Spoken Caller Name programının ayarlarında...
  8. mustafaarda

Soru DPI Değişimi

Dropbox - Easy DPI Changer 5.0.0.apk - Simplify your life Bu uygulamayla DPI değiştirmeyi deneyebilirsiniz.440 dpi idealdir.
  9. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xiaomi Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.8.29

https://mi-globe.com/mod-download/?modtype=cclock&id=53&codename=oxygen&phone=Mi+Max+2. Eu.Beta romlarına mi.globe romların center clock eklentisi zipleri uyumludur.Twrp den sorunsuz yüklenip çalışıyor,ben böyle kullanmaktayım
  10. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.7.4

Onları her zaman yapıyordum zaten bu son 2-3 romda Medya çok ön planda ve toplam pil harcamasının 3 te 1 i ondan kaynaklanıyor.Neyse yapacak birşey yok böyle idare edicez artık
  11. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.7.4

Medya adlı sistem uygulaması adeta pili sömürüyor,nasıl bir çare bulabiliriz acaba.Titanium Backup la Medyayı dondurduğumda veya kaldırdığımda ise çekilen resimleri kamerada göstermiyor, yeterli bellek yok hatası veriyor.
  12. mustafaarda

Rom Mi Max 2 Xioami Eu Beta Rom MIUI 10.5_9.6.27

Evet hocam eu.beta 9.6.27 versiyonda denedim çalıştı.Saat ortada, Wifi ve Mobil veri simgeleri solda şu an.Böyle daha güzel görünüyor...
  13. mustafaarda

Gcam lerde bende sorun yok.3 Versiyon yüklü bende hepsi de çalışıyor.Magisk Manager den Google Camera eklentisini flaşlayın belki o eksiktir.
  14. mustafaarda

Mod-download - mi-globe.com Benim gibi merkezi saat görünümünü sevenler için.9.6.27 versiyonun hem enable zipini hem de disable zipini indirin.Enable dosyasını twrp den flaşlayın.Bende sorunsuz saat ortada olarak açıldı telefonum.Ama oldu ki sizde bir sorun oldu.O zaman da disable dosyasını...
  15. mustafaarda

Rom Mi Max 2 MIUI 10 Rom GREESHAN Global Beta 9.6.20

Tamamdır,teşekkür ederim.Böyle kullanmaya devam o zaman.Eu.betadan tekrar Greeshana dönmüştüm.Duruma göre Eu betanın bu hafta gelecek güncellemesini kullanabilirim.İkisi de en iyi rom şu an galiba.
Üst Alt