Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eksik de olsa işinize yaradığına sevindim.Ben hep kullanmatayım halen daha.Ama kulaklıkla hiç denemedim.Ayarlardan bluetooth ile alakalı ayarları biraz karıştırmakta bir çare vardır belki, kulaklık vs kullanmadığım için tam olarak sebebini bilemiyorum.Spoken Caller Name programının ayarlarında...
Onları her zaman yapıyordum zaten bu son 2-3 romda Medya çok ön planda ve toplam pil harcamasının 3 te 1 i ondan kaynaklanıyor.Neyse yapacak birşey yok böyle idare edicez artık
Medya adlı sistem uygulaması adeta pili sömürüyor,nasıl bir çare bulabiliriz acaba.Titanium Backup la Medyayı dondurduğumda veya kaldırdığımda ise çekilen resimleri kamerada göstermiyor, yeterli bellek yok hatası veriyor.
Mod-download - mi-globe.com
Benim gibi merkezi saat görünümünü sevenler için.9.6.27 versiyonun hem enable zipini hem de disable zipini indirin.Enable dosyasını twrp den flaşlayın.Bende sorunsuz saat ortada olarak açıldı telefonum.Ama oldu ki sizde bir sorun oldu.O zaman da disable dosyasını...
Tamamdır,teşekkür ederim.Böyle kullanmaya devam o zaman.Eu.betadan tekrar Greeshana dönmüştüm.Duruma göre Eu betanın bu hafta gelecek güncellemesini kullanabilirim.İkisi de en iyi rom şu an galiba.
Merhaba arkadaşlar,Center clock ayarını bulamadım bu romda,yok galiba.Twrp ile eklenebiliyormu, varsa bir zip dosyası.Saat ortada olduğunda güzel oluyor.Eu.betada yapmıştım.Aynı dosyayı flaşlayınca telefon açılmıyor greeshanın bu romunda.Varmıdır bir yolu,yoksa böyle mi devam.Selamlar.
Olabilir,mümkündür.Çünkü 8.11.15 den bu yana temiz kurulum yapmıyorum.2 wipe ile güncellemeleri yapıp kullanıyorum.Eski versiyondan kalma olabilir.
Ama az önce stock yazılımlı bir arkadaşa 9.4.25 versiyonu yükledim.Ayarlarda yüz tanıma özelliğini gördüm.Stock yazılımda face id yok olmasına...
Ben de yükledim bu sürümü bir önceki sürümün üzerine 2 wipe yaparak.Yüz tanıma özelliği çok da güzel çalışıyor.Bende bir sorun yok,sizde neden çalışmıyor ilginç.
Magisk beni de çok uğraştırdı.Şöyle çözdüm.Siz de deneyin;TWRP 3.2.3.0 yüklü bende,TWRP içinde Anvanced bölümünde install root a tıklayıp işlem bittikten sonra telefonu reboot ettim.Telefon açılınca Magisk Manager programından root ayarlarını yapabildim.Ama bu aşamadan sonra herhangi bir Magisk...
8.11.15 den vazgeçmem.Yeni güncellemelerle de hiç ilgilenmiyorum.Çünkü güncellemeyi yükleyip denesem de sonunda kürkçü dükkanı misali hiçbir sorun olmayan bence harika olan 8.11.15 yazılımına geri dönüyorum.Sıfır sorunlu bir güncellemeye kadar da böyle kalıp bekleyeceğim.Yine de yükleyenlere...