mustafaabalı kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Global Olmayan Redmi 5 Plus

telefon hakkındadan sürümün orayı ekran alıntısı yapıp atarmısın?
  2. M

hayır ben cihazı global rom diye aldım global çıkmadı kutuyu açtım cihaz geldiğinde miu 9 yüklüydü miu10 otomatik güncellemedi global olmayan versiyonların bi sorunuda sistem güncellemesi gelmiyor cihaza bl kilidini açıp kendin yüklemen lazım yada yükletmen lazım bl kilidi açık oluncada güvenlik...
  3. M

arkadaşa ait hepsiburda.com dan almıs ben N11 den aldım redmi 5 plus kırmızı kutu geldı yani senin aldığından global olarak aldım ama global çıkmadı bende senın gibi mağdur oldum o yüzden beni dinlersen kutuyu açmadan iade et ve global versiyonu al
  4. M

kardeşim aynı konuda bende mağdur oldum 2 aydır uğraşıyorum hala çözemedim cihaz gelir gelmez iade et paranı al yoksa sende benim gibi mağdur olursun xiaomi nin hangi cihazını alırsan al kutunun yanında global versiyon yazacak ve içeriği global olacak
  5. M

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus current account is not bound to this device sorunu

aynı sorunu bende yasadım turuncu magazadan red mi 5 plus aldım fake rom cıktı iade için gönderdim kutu separatörü bozulmus diye geri gönderdiler.ritzy e gönderin fake rom raporu alın paranızı iade edelim dediler gönderdim 1 kasımda ellerine geçti 12 gün olmus 3 4 kere aradım sekreter olarak...
  6. M

Yardım Global Olmayan Redmi 5 Plus İade Sorunu

riyzy tenik servisine gönderdim yazılımın fake rom oldugunu raporlatttırmam lazımmıs serviste riyzy teknik servisinden fake rom raporu alabilirim dimi suan kargoyla gönderdim servise
  7. M

turuncu mağaza n11 den aldım sahte yazılım olduğunu nerden anlıyoruz hocam
  8. M

Ben cihazı iade için aldığım firmaya gönderdim servis değil fake rom u aldığım firma atmış geri bana göndermiş.degisim için servisten rapor almanız gerekiyor diyor firmayı aradığımda
  9. M

Kutu içi içerik bozuk diye iadede den yeni geldi cihaz şimdi nasıl bir yol izlemem lazim
  10. M

elime yarın ulaşacak cihaz ekteki yorumu yazmıslar global versiyon atsa otomatik guncelleme gelir mi
  11. M

Sohbet A101 Redmi Note 5 AI Satıyor

bu konu ile bilginiz varsa paylasabilirmisiniz
  12. M

arkadaslar mrb redmi 5 plus aldım kırmızı kutu geldi kutunun üzerinde global rom yazmıyordu fakat aldıgım firmanın sayfasında global rom yazıyodu kutuyu açtım 7.1.2 kuruluydu otomatık 8.1 e yükselmedi şüphelendım araştırdım miui 5 rakamlı oldugunu gördüm 5 rakamlılarda çin versiyonuymus.iade...
  13. M

Sohbet A101 Redmi Note 5 AI Satıyor

selamın aleykum ben redmi 5 plus aldım kırmızı kutu geldi iade için gönderdim karton saperatör bozuk diye kabul etmemiş rom atıp göndermişler nasıl bi yol izlememiz lazım.
Üst Alt