mustafa_oztekin kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi band 4 Orijinal Kordon

Bilekliğin kordonu koptu. Orjinal kordon satan yer bulamıyorum. Yan sanayi olanlar da sert ve kalitesiz oluyor. İnternette orijinal alabileceğim bir yer bilen var mı
  2. M

Sohbet Evofone Teknik Servis Ayıbı

Alalı 1 sene olmayan Redmi Note 8 telefonumda yaklaşık 2 aydır şarj problemi yaşamam üzerine 29 Haziran pazartesi günü cihazı Evofone teknik servise gönderdim. Cihaz bugün elime ulaştı. Servis yetkilisinin söylediği ve servis raporunda yazan bilgiye göre cihazda hızlı şarj tüketimi olduğu...
  3. M

Soru Aynı Güncelleme Tekrar Yapılır mı?

MIUI 11.0.8 kullanıyorum. Son zamanlarda yaşadığım bazı sıkıntılardan kurtulamadım. Güncelleme geleceği de yok. Merak ettiğim şey sistem güncelleme kısmından en son güncelleme paketini tekrar indirip kurabilir miyim? İndirme kısmında sorun yok tekrar iniyor. Ancak kurulum esnasında bir sorun...
  4. M

Yardım Şaka Gibi Şarj Sorunu

MIUI 11.0.8 sürüm cihazımda bir süredir şaşırtıcı şarj sorunu yaşıyorum. Ekran süresi 8 saat civarından 1 saate düştü. Yanlış okumadınız 1 saat. Gariptir telefon eskiye göre de daha hızlı şarj oluyor. Sabah uyandığımda da %15 20 arası azalma oluyor. 2 kez fabrika ayarlarına döndüm. 1 kez hard...
  5. M

Soru Note 8 Şaşırtıcı Şarj Problemi

Merhaba Note 8, MIUI 11.0.8 kullanıyorum. Bakanlığın uygulamasını maske şifresi almak için yükledim. Uygulama konum ve Bluetooth servislerini kullandığı için yoğun enerji tüketiyor bunu biliyordum. Zaten ilk gece telefonun şarjı 80 90 seviyesinde yattım. Sabah kalktığımda ise 60 civarına...
  6. M

Soru Miu 11 güncellemesinden sonraki batarya sorunu

Son WhatsApp güncellemesinin Xiaomi telefonlarda batarya sorununa yol açtığına dair haber vardı. Sorun mi ui 11 değil de WhatsApp olabilir mi
  7. M

Yardım Redmi note 8 klavye sorunu

Mi ui güncellemesi derken note 8 için mi?
  8. M

Benimkinde boşluk çok az var koruyucu full ekran bende. Standart koruyucu değil
  9. M

Evet kullanıyorum ancak ekran koruyucuda sıkıntı olsa ekran dokunmatiği için yaptığım testte de sorun olmaz mıydı
  10. M

Merhaba belki daha önce yazılmıştır ama telefondan beni soğutan bir durum var. Özellikle köşelerdeki tuşlarda (1 q a gibi) hassasiyet sorunu var. Çoğu zaman 2 kez basmak zorunda kalıyorum. Ekran testi yaptım sorun görünmüyor ama bu sorun can sıkıcı oluyor. Swiftkey yükleyip deneyenler de var...
Üst Alt