mustafa86 kullanıcısının son içeriği

1. mustafa86

Soru Gcam

Note 8 pro 8 GB ram li model kullanmaktayım yeni aldım fakst bir türlü GCAM olmuyor bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz bu arada 8 GB ramli modelde ön kamera yeni sensör kullanıldığı için ön kamera açılmıyor Bana tam link verirmisiniz stabil çalışan [emoji122][emoji122] Redmi Note 8 Pro...
  2. mustafa86

Soru Note 8 pro GCAM

merhabalar Redmi note 8 pro için gcam stabil ve güzel çekim yapan link alabilirmiyim rica etsem Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. mustafa86

Uygulama Gelişmiş Gcam Sürümleri

Merhabalar Note 8 pro için uygunmu acaba hangisini tavsiye edersiniz Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. mustafa86

Gcam Google Kamera 8.1.008 - Urnyx05 V1.2

Mi A3 gcam alabilirmiyim hocam ?? Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. mustafa86

Soru Bilgi almak

Arkadaşlar merhaba 4-64 cihaz aldım çok seri ve hızlı bir cihaz tek el kullanmak istediğim aldım POCO X3 almistim eşime verdim. öğrenmek istediğim şey şu gelen güncellemeleri yapmalimiyim sorun yaşayanlar olmuş SİM 1 KAYDİ yapılmış sağlam IMEI ile şuan Android 9 da cihaz gayet iyi önerileriniz...
  6. mustafa86

Gcam Google Kamera 8.1.008 - Urnyx05 V1.2

Redmi Note 8 için en stabil ve iyi GCAM önerisi alabilirmiyim lütfen arkadaşlar Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. mustafa86

Gcam Redmi Note 8 - Google Kamera Sürümleri

Arkadaşlar sizden ricam Redmi Note 8 için en iyi gcam ve config atarmisiniz en stabil ve net ceken Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. mustafa86

Gcam Gcam

Poco X3 NFC için en iyi Gcam hangisi arkadalsr acaba ? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. mustafa86

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Anladım teşekkür ederim cevaplar için iyi gunker dilerim Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. mustafa86

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Bu rom dediğin sanırım manuel şekilde kurulan romlardan bahsediyorsun eğer öyleyse hiç anlamadığım için gelmesini bekleyeceğim. Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. mustafa86

Merhabalar benimde cihazım Note 9s 12.0.3 kararlı ve Android 10 bazıları 11 almış o nasıl oluyor acaba ? Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. mustafa86

Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

Sonunda ;-);-) Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. mustafa86

Yaptım hocam bütün ayarları o vermiş olduğunuz resimlerdeki gibi de yaotim gayet güzel ;-) Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. mustafa86

Hemen deneyim hocam config gerek var mı yoksa direk APK kurulum yaptıktan sonra kullanım mi ? Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. mustafa86

Gcam [Türkçe] Google Kamera - Burial v9.2

Note 9s için uygun mu bu versiyon Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt