Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 8 pro 8 GB ram li model kullanmaktayım yeni aldım fakst bir türlü GCAM olmuyor bu konuda lütfen yardımcı olurmusunuz bu arada 8 GB ramli modelde ön kamera yeni sensör kullanıldığı için ön kamera açılmıyor
Bana tam link verirmisiniz stabil çalışan [emoji122][emoji122]
Redmi Note 8 Pro...
merhabalar Redmi note 8 pro için gcam stabil ve güzel çekim yapan link alabilirmiyim rica etsem
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba 4-64 cihaz aldım çok seri ve hızlı bir cihaz tek el kullanmak istediğim aldım POCO X3 almistim eşime verdim. öğrenmek istediğim şey şu gelen güncellemeleri yapmalimiyim sorun yaşayanlar olmuş SİM 1 KAYDİ yapılmış sağlam IMEI ile şuan Android 9 da cihaz gayet iyi önerileriniz...
Arkadaşlar sizden ricam Redmi Note 8 için en iyi gcam ve config atarmisiniz en stabil ve net ceken
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu rom dediğin sanırım manuel şekilde kurulan romlardan bahsediyorsun eğer öyleyse hiç anlamadığım için gelmesini bekleyeceğim.
Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar benimde cihazım Note 9s
12.0.3 kararlı ve Android 10 bazıları 11 almış o nasıl oluyor acaba ?
Hemen deneyim hocam config gerek var mı yoksa direk APK kurulum yaptıktan sonra kullanım mi ?