Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bugün f2 pro telefonumu satıp mi 12 t pro aldım fakat wifi çekim kuvveti çok kötü f2 pro cihazımda odamda 3 diş çekip 30 mpsd den hızını alırken mi 12 t pro cihazımda ise wifi 2 diş olup 1 mpsd hız alıyorum donanımsal yada yazılımsal olduğunu nasıl anlayabilirim sıfır telefon
Arkadaşlar k20 pro telefonum mevcut telefona magisk yükledim ama bazı uygulamaları açamıyorum hide yapsamda açılmıyor rootu kaldırmak gerekiyor başka bir yöntem yada modül varmı yoksa illaha root u silmem mi gerek.
Selamın aleyküm arkadaşlar telefona yeni gelen güncellemeleri kurunca twrp den açılıyor fakat telefonu kapatıp açınca atınca twrp de kalıyor ve format atmadan telefon açılmıyor yada eski sürüme geçmek zorunda kalıyorsun neden bu sorun oluyor yardım eden olurmu güncelleme sorunu düzeldi mi...
Telefonum k20 pro 10.4.4 room kullanıyorum telefon güncel room alınca twrp ekranında sabit kalıyor ve açılmıyor miui 11 yüklersem aynı şey olurmu birde bu room sorunu çözen oldumu teşekkürler.
Telefonum k20 pro 10.4.4 room kullanıyorum telefon güncel room alınca twrp ekranında sabit kalıyor ve açılmıyor miui 11 yüklersem aynı şey olurmu birde bu room sorunu çözen oldumu teşekkürler.