Mustafa38005 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi 12 t pro wifi sorunu

Merhaba arkadaşlar bugün f2 pro telefonumu satıp mi 12 t pro aldım fakat wifi çekim kuvveti çok kötü f2 pro cihazımda odamda 3 diş çekip 30 mpsd den hızını alırken mi 12 t pro cihazımda ise wifi 2 diş olup 1 mpsd hız alıyorum donanımsal yada yazılımsal olduğunu nasıl anlayabilirim sıfır telefon
  2. M

Yardım Magisk root olan cihazda bazı uygulamaları açamama

Arkadaşlar k20 pro telefonum mevcut telefona magisk yükledim ama bazı uygulamaları açamıyorum hide yapsamda açılmıyor rootu kaldırmak gerekiyor başka bir yöntem yada modül varmı yoksa illaha root u silmem mi gerek.
  3. M

Yardım K20 pro mi 9t pro 11.0.4 eu rom güncellemesinde nelere geldi

11.0.4 eu güncellenmesinler neler geldi neler düzeltildi nereden bakacaz bulamadım yazarsınız teşekkür ederim
  4. M

Yardım K20 Pro Premium Cihazım Fastboot modundan başka yere girmiyor.

Pitch black yükle twrp yerine öyle yükle tam temizlik yap ardından romu yükle
  5. M

Recovery Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro OrangeFox Recovery R10.7 ( Android 10 / MIUI 11 Destekli )

yardımcı olurmusunuz bir arkadaşım yaptı onda sorun olmaz iken beni twrp ekranına atıyor yeniden başlatınca
  6. M

Yardım acil k20 proya yanlışlıkla herşeyi sildim telefon açılıp kapanıyor

arkadaşlar acil rom yüklüyordum orangefox ile yüklerken yanlış birşey yaptım ve telefon açılıp restart atıyor sürekli kapanmıyorda cihaz acil yardım
  7. M

Yardım K20 pro 10.4.4 sürümden 10.4.6 sürüme geçerken twrp de kalma

Selamın aleyküm arkadaşlar telefona yeni gelen güncellemeleri kurunca twrp den açılıyor fakat telefonu kapatıp açınca atınca twrp de kalıyor ve format atmadan telefon açılmıyor yada eski sürüme geçmek zorunda kalıyorsun neden bu sorun oluyor yardım eden olurmu güncelleme sorunu düzeldi mi...
  8. M

Yardım K20 Pro Rom

Kardeşim pek anlamıyorum bu olayları bana yardımcı olurmusun Facebook yada WhatsApp üzerinden
  9. M

Yardım K20 Pro Rom

Kardeşim benim cihazda k20 pro güncel roomları yükleyemiyorum twrp de sabit kalıyor ne yapmam lazım
  10. M

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Telefonum k20 pro 10.4.4 room kullanıyorum telefon güncel room alınca twrp ekranında sabit kalıyor ve açılmıyor miui 11 yüklersem aynı şey olurmu birde bu room sorunu çözen oldumu teşekkürler.
  11. M

Yardım K20 Pro güncelle bilgi?

Telefonum k20 pro 10.4.4 room kullanıyorum telefon güncel room alınca twrp ekranında sabit kalıyor ve açılmıyor miui 11 yüklersem aynı şey olurmu birde bu room sorunu çözen oldumu teşekkürler.
Üst Alt