mustafa1300 kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 11 rom hakkında

Merhaba miuipro ya site sayesinde bağış yaptım ve üyeliğim oluşturuldu. Sitede mi 11 var fakat içi boş rom indirme linki yok. Yazıyorum cevap yazmıyor ve mesajı siliyorlar. Bunların desteğine nasıl yazabilirim
  2. M

Rom MIUI8 - 6.6.12 - TÜRKÇE/ mi3-4 cancro | indirilebilir durumda

link kırılırsa burdan indiriniz xda dan alıntı http://tx2.androidfilehost.com/dl/hRW8x56kRgEUEEijyXzMEA/1463805361/24533103863141075/miui8_6.5.17.zip?
  3. M

Yardım mi4 titreşim problemi

merhaba xda da farklı bir yöntem buldum sadece mi4 için geçerli mi3 de çalışmadığını belirtmişler http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/guide-fix-sensors-t3257448
  4. M

Yardım mi4 titreşim problemi

arkadaşlar merhaba mi4 cihazım var en son 6.0 rom u kurdum sesörler gitti xda dan bulduğum çözümle hallettim onu ama bu seferde telefonu 1-2 saat kullanıyorum titreşim seviyesi kendi kendine kısılıyor ölcek gibi titriyor telefonu yeniden başlatıyorum eski halini alıyor sonra yine aynı bir...
  5. M

Multi 5.8.20 (MIUI 7)

mi4 için hala daha 5.0 yok bu nedir böyle
  6. M

Uygulama Mi Sports V.2.1.5 [Miui Türkiye Ekibi]

RE: Mi Fit V.1.4.631 Türkçe [Miui Türkiye Ekibi] (21.06.2015) Bildirim ozelligi yok kardes malesef MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Win 10 Pazartesimi geliyor ?

arkadaşlar beta ya katılıp rom u paylaşabilecek varmı
  8. M

Win 10 Pazartesimi geliyor ?

mi forumu takip eden ve ingilizcesi olan arkadaşlar detayları paylaşabilirmi :)
  9. M

Mi4 6.5.1.0 xiaomi.eu rom root sorunu

denedim cantara dostum hata veriyor mi.com dan değil xiaomi.eu daki multi stable yi indirip kurdum onunla alakalı birşeymi acaba
  10. M

Mi4 6.5.1.0 xiaomi.eu rom root sorunu

xiaomi.eu dan muti stable 6.5.1.0 rom u indirdim ama bir türlü root edemiyorum arkadaşlar güncelleyiciden dosyayı seçip bekliyorum hata veriyor başka root dosyası olan varmı acaba
  11. M

mi4 2A şarj sorunu

ampere uygulaması ile deneyebilirsin cihazın kaç amper güçte şarj olduğunu
  12. M

Sesim karsiya çok az gidiyor

aynı sorun bendede mevcut arkadaşlar
  13. M

MIUI Haftalık Güncelleme 5.5.22

arkadaşlar bu 5.0 güncellemesi ne zamaan gelecek varmı bilginiz cantara hocam beklemekten tükendik daha :(
  14. M

Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

Mi4 ekran elinizde mevcutmu acaba olu piksel varda fiyat verebilirmisiniz
  15. M

Mi Hesap SMS ücreti yansıtmış

onu nasıl onaylamıcam kurulum ekranında cihazımı bul u iptal edilerekmi hallolcak 
Üst Alt