Mustafa12 kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa12

Çözüldü Kawasaki Ninja 250SL Yağ Ve Yağ Filtresi Değişimi

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Mustafa12

Çözüldü Vodafone 15 GB internet hemen al çabuk bitmeden

Abone olun interneti alın hemen takipte kalın YouTube da tek kimsenin haberi yok bu yeni Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Mustafa12

Diğer Kawasaki Ninja 250SL inceleme

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Mustafa12

Sandisk Extreme Taşınabilir SSD 1TB

Taşınabilir SSD Sandisk extreme 1TB Suya toza dayanıklı 2 metreden düşmeye dayanaklı Hepsiburada satıcılı faturalı 3Yıl Garantili 2 gün oldu aldığım PC de USB 3.1 portu yok o yüzden satıyorum
  5. Mustafa12

Yardım mi a3 the system has been destroyed

mi flash tan yazılım attım flash all lock seçilli böyle oldu telefon brick mi oldu lanet olsun
  6. Mustafa12

Çözüldü Orjinal roma dönme

cihaza bir türlü twrp yükleyemedim oem kilidi açıık olmasına rağmen en son fasboot modda takılı kaldı telefon bir türlü açılmadı stock rom attım bu hatayı verdi halen oem kilidi açık gözüküyor kilidi nasıl kapatırım twrp yükleyemedikten sonra ne yapayım oem kilid açık
  7. Mustafa12

Rom Redmi Note 8 Hindistan Kararlı V10.3.3.0.PCOINXM İndirme Bağlantıları

mi a3 64gb aldım AMOLED ekran hiç yoktan ufs2.1
  8. Mustafa12

Ghost screen falan olurmu gerçi sıkıntı olursa hakem heyetine veririm de kamerra falan güzelmi
  9. Mustafa12

Cihazı almayi düşünüyorum bir sıkıntısı yok dimi?
  10. Mustafa12

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

1 2 gün içersinde alıyorum cihazı
  11. Mustafa12

redmi note 8 alacam sorun çıkarsa da en fszla hakem heyetine verip parami geri alırım
  12. Mustafa12

Telefonu almayi düşünüyorum ghost screen falan olurmu
  13. Mustafa12

Çözüldü 20 İş Günü Doldu ( Teknik Servis GENPA ) Redmi Note 7

Bana mail atmışlar sürat kargo ile gönder diye iade işlemleri için Ama sürat kargo da sıkıntılı gider başkasına yollar telefonu ama beni ilgilendirmez yada çok uzun sürüyor Neyse Ben servise yollarken duvara takma şarj aleti kutuya sigmadi başka birseyde gönderdim Bana sadece dönüştürücü ve...
  14. Mustafa12

Çözüldü 20 İş Günü Doldu ( Teknik Servis GENPA ) Redmi Note 7

Hakem heyeti kararı geldi 21 gün geçti para iade edilmedi daha ne yapmalıyım Hepsiburada dan aldım? Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Mustafa12

Yardım Xiaomi Piston Basic Edition HK.

Benimki bozuldu yolladım halen gelmedi bekliyoz Redmi 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt