Mustafa.md. kullanıcısının son içeriği

1. M

Gcam Slm iyi akşamlar Redmi cgam gece cekim

Slm iyi akşamlar, Redmi not 8 cgam gece cekimde kamera sürekli odak lıyor ve cok kötü cekiyor not 7 de böyle bir sorun olmuyor du bunda neden oluyor bilgisi olan varmı..
  2. M

Alış İyi akşam lar,mi 9 se

İyi akşam lar,mi 9 se düşünüyorum kayıtlı kayıtsız uygun varsa ilgileniyorm..
  3. M

MIUI 11 Redmi Note7 Miui 11

Youtube de var ama olmuyor ben indirip denedim,,mıx degil ınmıx oldugu icin galiba..
  4. M

Soru İyi geceler mıu 11.05 cıkmış bunu nasıl indirriz ..

İyi geceler mıu 11.05 cıkmış bunu nasıl indirriz ben ugraşıyorum daha sonuc alamadım..bilgisi olan varmı arkadaşlar..
  5. M

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Günaydın gericekildi benimkide 706 MB sonra gece kendim yükledim 1.8 GB 1572674993 Telefon not 7 ama güzel bir şey yok üstüne Simge ler cok büyük,tema degişip kücük Simge lere geri gectim..
  6. M

Geldi de uygulama mevcut diyor bumu yani,,
  7. M

Teste katıldım ne kadar sürede geliyor , not 7 global ..katılan arkadaşlar ne kadar sürede geliyor..
  8. M

Not 7 ye global da yayıldı diyor miu 11 şimdi bölge degişsek gelirmi acaba
  9. M

MIUI 11 Redmi Note 7/Pro MIUI 11 gözüktü!

Bu güzel haber anriod 10 daha güzel ama ocakta dyordu 10 şimdi gelsede bu kadar beklettiklerine degsin..
  10. M

Soru Mıuı 11

Anladım tşkler sözde bugün gelecekti beklenti icine alıyorlar ondan sıkıldım kendim atim dedim,,beklicez artk..
  11. M

Soru Mıuı 11

Slm not 7 ye mıuı 11 yükleme nasıl yapılır, yapıldıktan sonra sıkıntı cıkarmı beklemekten sıkıldım.. global benimki bu arada,,
Üst Alt