Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kardeşim bende Türkiye cihazı garantili Mi9 Lite var global google rehber ve mesaj uygulamaları çok canımı sıkıyor
Xiaomi nin resmi sitesinden EU roma nasıl geçebilirim bu işlerden hiç anlamam yardımcı olabilirmisin hiç tecrübem yok
EU roma geçince gene güncelleme alırmı cihaz?
artısı...
arkadaşlar telefonu sessize alıyorum sessiz bir şekilde alıyor ama sessizden çıkardığımda ses çıkarıyor bu çıkan sesi kapatmanın bir çözüm yolu varmı
siz prof arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar aod ekranı açıkken parmak izi birkaç denemeyle açılıyor ama aod kapattığım zaman hiç sorun olmuyor parmağımı koyunca açılıyor telefona reset atsam düzelirmi acaba siz değerli ustaların fikrini almak isterim
Mi 9 Lite telefonumdan Wolte ve WoWifi aktif kullanıyordum sonradan WoWifi aktif olmamaya başladı forumu araştırdım ama bilemedim Türkiye cihazı Global sürüm Android 10 yüklü WoWifi ayarlarıda tam ama yardımcı olursanız sevinirim
Ezan vakti proğramı bildirimleri kapalı saadece ezana kaç dakika kaldığına bakmak için kullanıyorum
whatssap ta genelde mesaj sesleri geliyor bazen sessiz geliyor anlamadım
Atilla bey ayarlara tek tek baktım doğru fakat ezan vakit proğramı kullanıyorum ondan olabilir dediğiniz gibi
1584083299
Serdocan bey Always On Display açık değil bilmiyorum
1584083392
Ezan vakti proğramı bildirimleri kapalı saadece ezana kaç dakika kaldığına bakmak için kullanıyorum
Merhaba arkadaşlar whatssap ayarlarında otomatik başlatma ve pil tasarrufuna kısıtlama yok diye seçtiğim halde bazen whatssap ta gelen mesajların sesi çıkmıyor sebebi ne olabilir