Mustafa Konyalı kullanıcısının son içeriği

1. M

Soru Mi 9 Lite İçin Rom Tavsiyesi

Merhaba kardeşim bende Türkiye cihazı garantili Mi9 Lite var global google rehber ve mesaj uygulamaları çok canımı sıkıyor Xiaomi nin resmi sitesinden EU roma nasıl geçebilirim bu işlerden hiç anlamam yardımcı olabilirmisin hiç tecrübem yok EU roma geçince gene güncelleme alırmı cihaz? artısı...
  2. M

Yardım sessizden çıkarma daki çıkan ses

emrahk bey cevap için teşekkür ederim
  3. M

Yardım sessizden çıkarma daki çıkan ses

arkadaşlar telefonu sessize alıyorum sessiz bir şekilde alıyor ama sessizden çıkardığımda ses çıkarıyor bu çıkan sesi kapatmanın bir çözüm yolu varmı siz prof arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  4. M

Rom Mi 9 Lite global kararlı Miui 12 çıktı

Güncelleyince bu şekilde geldi bildirimler Bu arada öğlen geldi güncelleme
  5. M

Rom Mi 9 Lite global kararlı Miui 12 çıktı

Hasanusluoğlu kardeşim dediğini yaptım ama senkronasyon simgesi yok lütfen başka bir çözümü varmı
  6. M

Mi 9 lite MIUI 12 geldi arkadaşlar

Arkadaşlar banada güncelleme gelmiş güncelledim fakat durum çubuğunda senkronasyon ikonu gitmiş bunu nasıl getirebilirim
  7. M

Yardım Aod açıkken parmak izi sorunu

Arkadaşlar aod ekranı açıkken parmak izi birkaç denemeyle açılıyor ama aod kapattığım zaman hiç sorun olmuyor parmağımı koyunca açılıyor telefona reset atsam düzelirmi acaba siz değerli ustaların fikrini almak isterim
  8. M

Yardım WoWifi sorunu?

Mi 9 Lite telefonumdan Wolte ve WoWifi aktif kullanıyordum sonradan WoWifi aktif olmamaya başladı forumu araştırdım ama bilemedim Türkiye cihazı Global sürüm Android 10 yüklü WoWifi ayarlarıda tam ama yardımcı olursanız sevinirim
  9. M

Soru Whatssap bildirimi hakkında

TalhaKaptan bey baktım açık gözüküyor
  10. M

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Atilla bey dediğiniz gibi takip edeyim belkide güncelleme gelince düzelir diye düşünüyorum
  11. M

Ezan vakti proğramı bildirimleri kapalı saadece ezana kaç dakika kaldığına bakmak için kullanıyorum whatssap ta genelde mesaj sesleri geliyor bazen sessiz geliyor anlamadım
  12. M

Atilla bey ayarlara tek tek baktım doğru fakat ezan vakit proğramı kullanıyorum ondan olabilir dediğiniz gibi 1584083299 Serdocan bey Always On Display açık değil bilmiyorum 1584083392 Ezan vakti proğramı bildirimleri kapalı saadece ezana kaç dakika kaldığına bakmak için kullanıyorum
  13. M

serdocan bey telefonum faturalı mağazadan almıştım MIUI Global 11.3.9 kararlı diye yazıyor
  14. M

Merhaba arkadaşlar whatssap ayarlarında otomatik başlatma ve pil tasarrufuna kısıtlama yok diye seçtiğim halde bazen whatssap ta gelen mesajların sesi çıkmıyor sebebi ne olabilir
Üst Alt