Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sureklı kendını yenıden baslattı mı logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı donguye gırıyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendını hemen yenıden baslatıyor sarj bitene kadar daha...
xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sureklı kendını yenıden baslattı mı logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı donguye gırıyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendını hemen yenıden baslatıyor sarj bitene kadar daha...
arkadaşlar başıma bela oldu cihaz mi 10 t pro sanal ram 5 gb yaptım cıhaz yenıden baslattı sonra bır daha acılmadı wıpe data all yaptım sonra benden mı hesabımın sıfresını gırmemı ıstıyor fakat klavye ekranı cıkmıyor sorun bu gıremıyorum sıfremi + olarak sureklı kendını yenıden baslatıp aynı...
Cihaz Mi 10 T Pro ayarlarda dolaşırken sanal ram ekranını gördüm 3gb dı 5 gb a çektim yeniden başlattı telefonu ve telefon bidaha açılmadı güç tuşuna bastım yeniden başlatıp mi ekranını gosterıyor sonra mı ekranı gıdıyor 2-3 saniye gri ekrandan sonra tekrar cihaz kapanıyor reboot ekranından da...