Mustafa Erkann kullanıcısının son içeriği

1. Mustafa Erkann

Yardım Mİ 10 T Pro AÇILMIYOR

xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sureklı kendını yenıden baslattı mı logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı donguye gırıyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendını hemen yenıden baslatıyor sarj bitene kadar daha...
  2. Mustafa Erkann

Yardım Telefon Kendini sürekli yeniden başlatıyor

xiomi 10 t pro durduk yere kapandı ve sureklı kendını yenıden baslattı mı logosunda kalıyor sonra tekrar kapanıp aynı donguye gırıyor recovery menüsünden reboot yaptım olmadı en az 10 defa denedim 2-3 kere format attım mi logosunda durup kendını hemen yenıden baslatıyor sarj bitene kadar daha...
  3. Mustafa Erkann

Yardım wipe data all işleminden sonra telefon açılmıyor

arkadaşlar başıma bela oldu cihaz mi 10 t pro sanal ram 5 gb yaptım cıhaz yenıden baslattı sonra bır daha acılmadı wıpe data all yaptım sonra benden mı hesabımın sıfresını gırmemı ıstıyor fakat klavye ekranı cıkmıyor sorun bu gıremıyorum sıfremi + olarak sureklı kendını yenıden baslatıp aynı...
  4. Mustafa Erkann

Yardım Mi 10 T Pro Sanal ram yükseltmesi sonrası telefon açılmıyor

Cihaz Mi 10 T Pro ayarlarda dolaşırken sanal ram ekranını gördüm 3gb dı 5 gb a çektim yeniden başlattı telefonu ve telefon bidaha açılmadı güç tuşuna bastım yeniden başlatıp mi ekranını gosterıyor sonra mı ekranı gıdıyor 2-3 saniye gri ekrandan sonra tekrar cihaz kapanıyor reboot ekranından da...
Üst Alt