musoter kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 15 YouTube lag sorunu

Sorunun çözümü ayarları karıştırırken buldum dostlar, sorun yazılımsal değil 120hz' e ekranı ayarlasanız bile cihaz belli başlı uygulamaları pil performansını korumak adına kimi uygulamaları 60hz' e sabitliyor, tabi xiaomi bunu söylemiyor, neyse uzatmadan. Ayarlar > Ekran ve parlaklık >...
  2. M

Çözüldü Xiaomi 15 Orijinal rom yükleme

anladım bunu duymak üzücü oldu, teşekkür ederim yardımlarınız için.
  3. M

Başka bir ulke romu yada alt sürümü kurmak istemiyorum, cihazın içinden çıkan aynı romun en güncel halinde tekrar yüklemek istiyorum factory reset gibi yani. Samsung cihazlarda Odin ile en son firmware yüklenebiliyor bunda da o seçenek var mi sadece?
  4. M

Selamlar, Türkiye cihazı xiaomi 15 cihazım var, orjinal en son sürüm güncellemesini bootloader kilidi açmadan yükleme şansımız var mı? Ek olarak garanti gider mi? Varsa rehber bilgisi paylaşır mısınız, yardimlariniz için teşekkür ederim.
  5. M

hocam sorun YouTube da degilki diğer uygulamalar da da yapıyor outlook kullaniyorum oda takılıyor şuan yani bir sorun var çözemedim, yazılım tekrar mi atsam bilemedim yani işin ehli bir arkadas yardımcı olursa çok sevinirim
  6. M

Uninstall seçeneği ile denedim sildi geri yükledim ama halen aynı hocam, başka bir öneriniz var mı acaba? yolwerin
  7. M

Selamlar, yeni bu cihaza sahibim. Sürüm glabol resmi aldım ama Google'ın YouTube ve YouTube music uygulamaların da gezerken kasma oluyor geç tepki veriyor dolaşımda sanki 60 Hz gibi biraz araştırdım ama yeterli bilgi alamadım bu sorunu nasıl cozrbilirim yaşayan var mı?
Üst Alt