Muski kullanıcısının son içeriği

1. M

HyperOS HyperOS güncelleme Türkiye ROM'u yüklü telefona geldi

Arkadaşlar dün (12.08.2025) itibariyle 1.0.20.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu .257.21 MB.
  2. M

Arkadaşlar bugün (27.05.2025) itibariyle 1.0.17.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 272 MB. Açıklama ise Mayıs 2025 güvenlik güncellemesi şeklinde 1751012960 Arkadaşlar bugün (27.06.2025) itibariyle 1.0.18.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 585.03 MB . Açıklama ise...
  3. M

Arkadaşlar bugün (21.04.2025) itibariyle 1.0.16.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 274 MB. Açıklama ise Nisan 2025 güvenlik güncellemesi şeklinde.
  4. M

Arkadaşlar bugün itibarıyla 1.0.14.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 1.21 GB. Açıklama ise Şubat 2025 güvenlik güncellemesi şeklinde. 1743265557 Arkadaşlar bu ayın 27 sinde 1.0.15.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 294 MB. Açıklama ise Mart 2025 güvenlik güncellemesi...
  5. M

Arkadaşlar bugün itibarıyla 1.0.13.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 264 Mb. Açıklama ise Aralık 2024 güvenlik güncellemesi şeklinde.
  6. M

Arkadaşlar biraz önce 184 mb lık güvenlik güncellemesi geldi. Versiyon Türkiye romu için THGTRXM 1.0.9.0 oldu 1730119709 Arkadaşlar bugün itibarıyla HyperOS 1.0.10.0 THGTRXM güncellemesi geldi. Güncelleme boyutu 265 Mb. Açıklama ise Ekim 2024 güvenlik güncellemesi şeklinde. Bu arada Avrupa Roma...
  7. M

Yardım Resmi Note 12 pro sweet_k6a edl modda yazılım yemiyor (bricked)

Rica ederim. Telefonunuzu kazasız belasız kullanmanızı dilerim. İyi geceler...
  8. M

Sayın movistarz. Kendimde güncelledim. Yaşadıklarınızın hiç birini yaşamadım. Fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim. Bu arada fabrika ayarlarına döndüğünüzde bütün bilgileriniz silinir.
  9. M

Arkadaşlar bugün itibarıyla HyperOS 1.0.8.0 Türkiye için yayınlandı. Bugün telefonumda gözüktü ve güncelledim. Açıklamasında "Ağustos 2024 Güvenlik güncellemesi" yazıyordu.
  10. M

Yardım Resmi Note 12 pro sweet_k6a edl modda yazılım yemiyor (bricked)

Hocam bence garantiye gönderin önce. Eğer yaparlarsa işiniz görülmüş olur. Eğer garanti dışı derlerse o zaman alternatifini düşünürsünüz. Denemeden bilemezsiniz. Kaybınızda olmaz.
  11. M

Uyarınız için teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yaşamadım. İnşaAllah bundan sonra yaşamam.
  12. M

Telefonum türkiye garantili cihaz olduğu için garanti bozulmaması için mecburen bekledim. Daha önce yurtdışı cihaz varken globalden Endonezya'ya geçmiştim. 1719323630 Arkadaşlar dün itibarıyla HyperOS 1.0.4.0 Türkiye için yayınlandı. Bugün telefonumda gözüktü ve güncelledim. Açıklamasında...
  13. M

Arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi Türkiye romu yüklü telefonuma OTA güncelleme geldi.3.2 gb gözüküyor. Ancak akşama kuracağım. Ayrıca indirip kurmak isteyenler için linkten indirip kurabilirler. Link: https://miuirom.org/phones/redmi-note-12-pro-4g#Turkey
  14. M

Sohbet Bir daha Redmi Note serisinden cihaz alanı sevsinler.

Hocam bende de aynı sorun oluyor.2 haftada bir filan. Ben şöyle çözdüm. Bunu yapınca telefonu kapatıp 1 saat şarj ediyorum.Full şarj olduktan sonra açınca düzelmiş olarak devam ediyorum. Onun için kafama da pek takmıyorum. Sizde bir deneyin.
  15. M

İnceleme Redmi note 12 pro 4g HyperOs yükleme sonucu

Orjinal HyperOs denemek isterseniz aşağıdaki siteden indirip uygulayabilir yada takip edebilirsiniz. https://miuirom.org/phones/redmi-note-12-pro-4g Ne yazık ki benim telefon garantili olduğu için ota güncelleme bekleyeceğim.
Üst Alt