Muski kullanıcısının son içeriği

1. M

HyperOS HyperOS güncelleme Türkiye ROM'u yüklü telefona geldi

Arkadaşlar dün (24.11.2025) itibariyle 1.0.23.0.THGTRXM güncellemesi geldi.Açıklamada Kasım güvenlik güncellemesi olarak geçiyor. Güncelleme boyutu 260.39 MB. 1766601644 Arkadaşlar dün (23.12.2025) itibariyle 1.0.24.0.THGTRXM güncellemesi geldi. Açıklamada Aralık güvenlik güncellemesi olarak...
  2. M

HyperOS HyperOS güncelleme Türkiye ROM'u yüklü telefona geldi

Arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi Türkiye romu yüklü telefonuma OTA güncelleme geldi.3.2 gb gözüküyor. Ancak akşama kuracağım. Ayrıca indirip kurmak isteyenler için linkten indirip kurabilirler. Link: https://miuirom.org/phones/redmi-note-12-pro-4g#Turkey
  3. M

Rom Redmi Note 12 Pro 4g (sweet_k6a) HyperOs Global Rom

Sevgili dostlar. Resmi note 12 Pro 4g global için hyperos pilot Recovery rom yayınlanmış. Benim ki garantili ve Türkiye romu olduğu için deneyemedim.Denemek isteyen için link vereceğim. Link telegram grubunda paylaşılmış...
  4. M

Soru 14.0.2.0.THGTRXM'de 120 Hz yenilemede Widget ekranında titreme

Sevgili arkadaşlar. Türkiye Miui 14.0.2.0 çıkınca güncelledim. Fakat başlıkta da belirttiğim gibi ekran yenileme 120Hz yapıp ana ekrana widget ekleme ekranına girince aşağı veya yukarı kaydırma ekranında zorlanıyor, titrek titrek kayıyor. Ekran yenilemeyi 60Hz yapınca bu şekilde bir sıkıntı...
  5. M

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5G Miflash Unlock Verification Kodu gelmiyor!

Arkadaşlar. RN 12 Pro 5G cihazıma rom yükleyebilmek için bootloader kilidini açmaya karar verdim.Yapmam gereken işlemleri sırasıyla yaptım.Sim kartımı taktım.Cihazi mi hesabıma ekledim. Geliştirici seçeneklerini açtım. Oradan oem kilidi ve Mi Kilit Açma durumu nu aktif ettim. USB hata...
  6. M

Tavsiye Redmi Not 12 Pro 5G vs Redmi Not 12 Pro Speed hangisini almalıyım?

Sevgili arkadaşlar. Yarın, başlıkta belirttiğim cihazlardan birisini alacağım. Fiyatı aynıya yakın.5g Mediatek Dimensity 1080,Speed ise Snapdragon 778g.5g 50mp imx776 sony sensör. Speed ise 108mp samsung hm2 sensör. Beni düşündüren ve kararsız bırakan iki konu var.Birincisi 5g yazılımla imei...
Üst Alt