mushab kullanıcısının son içeriği

1. mushab

yeni xiaomilerde imei

Artık atılabiliyor mu imei işi halloldu mu
  2. mushab

Poco f2 pro

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-acigiz-16-ay-garantili-128-6ram-865-islemci-likit-sogutma-enes-923208942/detay selamlar bu linkteki telefonu alacağım bilinen herhangi bir kronik pronlemi var mı birde kullanan arkadaşların yorumunu merka...
  3. mushab

Soru Oneplus 7t pro vs Poco f2 pro

sizce hangi telefon ve neden?(bu arada op 7t pro garantisiz , poco f2 pro 16 ay garantili)
  4. mushab

Soru Yeni xiaomilerde imei sorunu

yeni xiaomi modellerinde şuan için imei atamama gibi bir sorun duydum. Bu doğru mu ? doğruysa nasıl atılamıyor? açıklarsanız sevinirim
  5. mushab

Soru Güvenilir satıcı

Poco f2 pro almaya karar verdim istanbul içinde en fazla 3650tl'ye güvenilir hangi satıcıdan alınabilir?
  6. mushab

Tavsiye 3500 TL'ye kadar telefon

3500 tl'ye kadar yurtdışı bir cihaz alıcam benim için önemli olan ekran batarya ve kamera . kafamda mi 11 lite var mi 10t'de olabilir ama ekranı kafa karıştırıyor sizce ne almalıyım bu fiyata??
  7. mushab

Alış en güvenilir satıcı ?

arkadaşlar yakın tarihte mi note 10 lite alıcam (garantisiz) sizce nerden allmalıyım???
  8. mushab

Diğer garantisiz mi note 10 lite

arkadaşlar turan gsmden garantisizz mi note 10 lite alıcam şu bootloader rom vs. olaylarını yapmazsam olmaz mı ? pek anlamıyorumda.
  9. mushab

Soru Garantisiz telefon alınır mı ?

arkadaşlar kendime telefon alıcam çalıştım ve 2500 3000 gibi bir mebla biriktirdim mi note 10 lite beni çok ezbediyor fakat bütçemi aşıyor garantisiz almak istiyorum 300 tlye nerden nasıl alabilirim alınır mı? şimdiden sağolun
Üst Alt