Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür bu cihazı kullanıyorum. Google arama saçmalığından dolayı sıkıntı çekiyorum. Şöyle ki, rehberde tr karakterli olan kelimeleri rakam kısayollarıyla yazınca kişiyi bulamıyor. Ayrıca ikinci sorun ise rehberde olmayan kişileri engelle seceneği var bunu...
Üstad çok teşekkür ederim. Önceki yüklü olan rom Aralık ayındaki versiyondu bunu yaklaşık 4 ay kullandım, 2011 yılından beri rom yüklerim şimdiye kadar kullandığım en uzun süreli stabil romdu diyebilirim. Elinize sağlık hocam
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba...
Hatırlamıyorum ama sondan bir önceki olabilir parantez içinde geliştiriciler için gibi bir ibare vardi sanirim
Merhaba hocam son sürümü yükledim, sanırım galeri uygulaması yüklenmedi. Harici olarak twrp veya root Explorer ile yükleyebilir miyiz? Zira sanırım tekrar Sıfırdan kuracağım [emoji20]
Ben de aynı şekilde 2 aydır aynı romu kullanıyorum. Yükleyelim bakalım Skorpi hocamızın tavsiyesine uyuyorum
Bu siteden romu indirirken elektrik gitti geldi indirmede bağlantı sorunu oldu ve indirmeye sonradan devam ettirdim. Acaba dosyalarda bozukluk olmuşmudur?
Bir süredir severek kullandığım bu romda son zamanlarda telefon programı aşırı derecede ağırlaşmaya başladı, daha önce kullanmış olduğum ExDialer programını kurdum inanılmaz hızlı çalışıyor tavsiye ederim. Ayrıca bu program miui arama programınin bir nevi modifiye edilmiş hali oldugundan miui...
Twrp komutu redmi note 4 lerde, telefon kapalıyken ses açma + power tuşuna basınca gelir eğer custom twrp kurulu değilse stok twrp gelir. (power menüdeki twrp seçeneği de aynı sonucu veriyor) Custom twrp yüklü değilse istediğiniz tuş kombinasyonunu yapın custom twrp açılmaz, haliyle bende epic...
Rica ederim hocam. Yalnız bir sorunu çözüm sağlanır ümidiyle tekrar yazmak istedim. Twrp son sürüm kurmama rağmen epic romu kurduğumdan beri rom kurduktan sonra stok recovery yükleniyor, kısaca her rom sonrası twrp uçuyor. Çözüm önerisi olan var mıdır?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk...
Hocam romun son sürümünü yükledim tek kelimeyle mükemmel olmuş. Hem hız hem stabilite hem de pil ömrü gayet iyi. Önceki sürümlerde sağ üst köşede ekranı kapatma vardı son sürümde göremedim bunu getirmek için patch var mı acaba?
Escobar1945 Hocam romun son sürümünü kurdum gayet başarılı. Dikkat ettiğim nokta önceki sürümlerde de başıma geldi, romu twrp den kurduktan sonra çıkış yaparken twrp ile ilgili soru soruyor custom twrp yüklemek ister misiniz diye ben her iki seçeneği de denedim her defasında stok twrp yi...