Musenna kullanıcısının son içeriği

1. Musenna

MIUI 13 Xioami 11T Pro - Global Kararlı Rom V13.0.2.0.SKDMIXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 gündür bu cihazı kullanıyorum. Google arama saçmalığından dolayı sıkıntı çekiyorum. Şöyle ki, rehberde tr karakterli olan kelimeleri rakam kısayollarıyla yazınca kişiyi bulamıyor. Ayrıca ikinci sorun ise rehberde olmayan kişileri engelle seceneği var bunu...
  2. Musenna

Yardım fastboot girmiyor bootloop

Aynı sorun bende de oluştu ne yapmam gerekiyor acaba 1610892030 Hocam ulaşabilir misiniz?
  3. Musenna

Rom Epic_Miui10_HMNote4X_8.12.13_Global_7.0_ByEscobar1945

Merakla bekliyoruz hocam ellerine sağlık.
  4. Musenna

Merhaba Escobar1945 hocam romu 1 haftadır kullanıyorum. *Reset attığım zaman duvar kağıdı simsiyah oluyor *kilit ekranındayken bildirimler kilidi açmadan çekmecede görünmüyor. *Bazı programlarda özellikle instagramda donma yaşadım. Teşekkürler
  5. Musenna

Rom gerçekten mükemmel olmuş gerek görsellik olarak gerekse stabilite olarak fevkalade. Teşekkürler Escobar1945 üstad
  6. Musenna

Rom Epic_HMN4X_mido_v9_8.3.1_Global_Escobar1945

Üstad çok teşekkür ederim. Önceki yüklü olan rom Aralık ayındaki versiyondu bunu yaklaşık 4 ay kullandım, 2011 yılından beri rom yüklerim şimdiye kadar kullandığım en uzun süreli stabil romdu diyebilirim. Elinize sağlık hocam Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Merhaba...
  7. Musenna

Hatırlamıyorum ama sondan bir önceki olabilir parantez içinde geliştiriciler için gibi bir ibare vardi sanirim Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Musenna

Merhaba hocam son sürümü yükledim, sanırım galeri uygulaması yüklenmedi. Harici olarak twrp veya root Explorer ile yükleyebilir miyiz? Zira sanırım tekrar Sıfırdan kuracağım [emoji20] Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Musenna

Ben de aynı şekilde 2 aydır aynı romu kullanıyorum. Yükleyelim bakalım Skorpi hocamızın tavsiyesine uyuyorum Bu siteden romu indirirken elektrik gitti geldi indirmede bağlantı sorunu oldu ve indirmeye sonradan devam ettirdim. Acaba dosyalarda bozukluk olmuşmudur?
  10. Musenna

Bir süredir severek kullandığım bu romda son zamanlarda telefon programı aşırı derecede ağırlaşmaya başladı, daha önce kullanmış olduğum ExDialer programını kurdum inanılmaz hızlı çalışıyor tavsiye ederim. Ayrıca bu program miui arama programınin bir nevi modifiye edilmiş hali oldugundan miui...
  11. Musenna

Twrp komutu redmi note 4 lerde, telefon kapalıyken ses açma + power tuşuna basınca gelir eğer custom twrp kurulu değilse stok twrp gelir. (power menüdeki twrp seçeneği de aynı sonucu veriyor) Custom twrp yüklü değilse istediğiniz tuş kombinasyonunu yapın custom twrp açılmaz, haliyle bende epic...
  12. Musenna

Rica ederim hocam. Yalnız bir sorunu çözüm sağlanır ümidiyle tekrar yazmak istedim. Twrp son sürüm kurmama rağmen epic romu kurduğumdan beri rom kurduktan sonra stok recovery yükleniyor, kısaca her rom sonrası twrp uçuyor. Çözüm önerisi olan var mıdır? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk...
  13. Musenna

Hocam romun son sürümünü yükledim tek kelimeyle mükemmel olmuş. Hem hız hem stabilite hem de pil ömrü gayet iyi. Önceki sürümlerde sağ üst köşede ekranı kapatma vardı son sürümde göremedim bunu getirmek için patch var mı acaba? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Musenna

Aynen hocam son sürüm twrp yi kurarak da denedim her halukarda cihaz stok twrp yi yüklüyor. her defasında custom twrp kuruyorum
  15. Musenna

Escobar1945 Hocam romun son sürümünü kurdum gayet başarılı. Dikkat ettiğim nokta önceki sürümlerde de başıma geldi, romu twrp den kurduktan sonra çıkış yaparken twrp ile ilgili soru soruyor custom twrp yüklemek ister misiniz diye ben her iki seçeneği de denedim her defasında stok twrp yi...
Üst Alt