MÜŞAVİR kullanıcısının son içeriği

1. MÜŞAVİR

Yardım Poco M3 4/64 TV bağlantısı.

Arkadaşlar merhaba, telefonum başlıkta yazdığım gibi Poco m3 4/64 gb, android sürümü 10 Q4Q1, miui sürümü 12.0.11 Global. TV olarak Panasonic smart TV var, Telefonumu type C - HDMI kablo ile TV ye bağlayıp, film v.s. izlemek istiyorum. Birkaç kablo buldum ama yorumlarda Telefonun Type C...
  2. MÜŞAVİR

Çözüldü Poco M3 mobil veri problemi.

Arkadaşlar merhaba, Yurtdışı, imei tamirli poco m3 4/64 gb kullanmaktayım, hattım vodafone. Yakın zamana kadar mobil veri dahil telefonda herhangi bir problem yaşamazken, son 10 gündür telefonda mobil veri sorunu var. Şöyle ki; Whatsapptan mesaajlar gidip geliyor ama fotoğraf ve videolar...
  3. MÜŞAVİR

Yardım Poco M3 güncelleme yapmalı mıyım?

Arkadaşlar merhaba, Poco M3 4/64 Cihaz kullanıyorum, global 12.0.6 var şu an. Yeni gelen güncelleme v12.0.8.0.QJFMIXM Telefon yurtdışı, imei tamirli. Güncellemeyi yapayım mı? 12.0.8 için bildirilmiş bir sorun var mı? Teşekkürler.
  4. MÜŞAVİR

Çözüldü Kişiler Mükerrer Gösterim Sorunu.

Arkadaşlar merhaba, forumu aradım ama benim istediğim çözümü bulamadım. Rehbere örn; Ahmet yazıyorum 2-3 tane çıkıyor aynı kişiden, biri gmail hesabından geliyor, diğeri Mi hesabından, diğerine bastığımda da hem Mi hesabı hem gmail hesabı ile birleşik ortak bir isim çıkıyor. İstiyorum ki sadece...
  5. MÜŞAVİR

Çözüldü Yeni Kontrol Paneli ayarlarda var, kendisi yok.

Arkadaşlar merhaba, yeni kontrol paneli menüde var, seçebiliyorum ama seçtiğim zaman, paneli aşağı çektiğimde bomboş bir ekran geliyor. Telefon POCO M3 Global 12.06 yüklü
  6. MÜŞAVİR

Yardım Poco M3 Wi-fi bağlanmıyor. (ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle elime ulaşan M3 cihazımı ofisteki ağa bağlamak istiyorum ama ağa bağlanmıyor. Şu an mevcut telefonum Redmi Note2 ile aynı ağa bağlı durumdayım ama poco M3 ile bağlanamıyorum. IP ayarlarını da yaptım ama "Şifreleri kontrol edin ve tekrar deneyin" diyor...
  7. MÜŞAVİR

Yardım Whatsapp Bildirim Gelmiyor

Merhaba, yardımcı olma niyetiniz için teşekkür ederim öncelikle. Sizdeki (bildirim gelmesine yönelik) açık olan her şey + fazlası açık ben de, alakalı/alakasız tüm izinleri verdim uygulamaya ama nafile. En son artık (bu tür çözümleri sevmesem de) uygulamayı arka planda kilitleyince bildirimleri...
  8. MÜŞAVİR

Yardım Whatsapp Bildirim Gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, WhatsApp bildirimleri normal geliyordu, sadece mobil veride iken gelmiyordu, yıllar önce veri tasarrufu için öyle ayarlamıştım sanırım. Neyse, geçenlerde mobil veride ikende bildirim gelsin diye biraz kurcaladım ve çalışan sistemi bozdum, şimdi hiçbir şekilde WhatsApp...
  9. MÜŞAVİR

Yardım MIUI Bildirimler için izin ayarları (V7-8-9)

Ön izleme yap Arkadaşlar merhaba, WhatsApp bildirimleri normal geliyordu, sadece mobil veride iken gelmiyordu, yıllar önce veri tasarrufu için öyle ayarlamıştım sanırım. Neyse, geçenlerde mobil veride ikende bildirim gelsin diye biraz kurcaladım ve çalışan sistemi bozdum, şimdi hiçbir şekilde...
  10. MÜŞAVİR

Sohbet Op6 Kamerası, Mate 10'dan ne kadar iyi olabilir?

Siteye baktım 2. el miş. Hanıma doğum günü hediyesi olarak 2. el telefon götürsem kafamda parçalar herhalde.giggle~~
  11. MÜŞAVİR

Sohbet Op6 Kamerası, Mate 10'dan ne kadar iyi olabilir?

2.000 tl ye mate 10 nerede buldunuz?
  12. MÜŞAVİR

Tema Blue Shadow (Ottoman)

Çok şükür 2,5 sene oldu bir sıkıntı yok ta sıkıldım artık, mi note 3 ile değiştiresim var.|( Daha önceki temanızda da yaşadığım bir sorun var.Durum çubuğunu aşağı çekip paneli açtığımız ekran da arka plan şeffaf oluyor bende. O nedenle durum çubuğunu farklı temadan kullanmak zorunda kaldım...
  13. MÜŞAVİR

Tema Blue Shadow (Ottoman)

Elinize sağlık, uzun zamandır telefonla uğraşmıyordum. Dün foruma girince temayı gördüm ve uyguladım, çok güzel olmuş.
  14. MÜŞAVİR

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Uzun zamandır siteye girmiyordum, yeni tasarımı görünce şaşırdım. Beğendim mi? Henüz bilmiyorum, biraz kullanıyım, alışıyım sonra. 1531230801 Turuncu bana da göz yorucu geldi. Varsayılan ve xenith olan güzel. 1531230834 Ayrıca bu mesajların otomatik birleştirilmesi (önce varmıydı...
  15. MÜŞAVİR

Yardım Zararlı uygulama! Mi video.

Mi video yüklü de değil, kaldırdım. Daha doğrusu kaldırılmadığı için pasif yaptım.
Üst Alt