Musashi kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Note 7 format sonrası sıkıntılar

Herkese merhaba. 2019 yılından beri sıkıntısız kullandığım telefonum yüklediğim bir uygulama sonrası saçmalamaya başladı, öyle ki olur olmaz yerde uygulama reklamları çıkmaya başladı, telefonla konuşurken, sosyal medyada dolaşırken ya da whatsapp ta mesajlaşırken. İlk olarak uygulamayı sildim...
  2. M

Yardım 7000'e mesaj atamama sorunu

Hattım vodafone, yükleme yapacağım ama giriş için şifremi girmem lazım ve bunnu içinde yeni şifreyi "7000" den istemem gerekiyor. Daha önce defalarca yaptığı işlem eski kayıtlarda duruyor ama şimdi nedense her denememde "Başarısız oldu" uyarısı alıyorum. Bİraz internete bakındım "Premium SMS...
  3. M

Yardım Redmi note 7 ana ekran ayarları

HErkese merhaba. KÜçük yeğenim sağolsun telefonumu kurcalarken ana ekran ayarlarımı bozmuş. Önceden sağa, sola kaydırarak değişen ekran şimdi yukarı iterek değişiyor ve kendi oluşturduğum klasörler falan hepsi birbirine girmiş. BUnu önceki haline nasıl çevrilebilirim?
  4. M

Yardım Başlangıç temasına dönme

Telefon Redmi note 7. Bir tema indirmiştim uyguladım ama şimdi telefonun orijinal temasına dönmek istiyorum. Nasıl yaparım?
  5. M

Soru V11.0.4.0.PFGMIXM Güncellemesi hakkında

Telefonum redmi note 7. Dün ekranıma bu güncelleme uyarısı düştü. Yapan var mı? Veya yapmalı mıyım? Bu güncellemeyle gelen yenilikler nelerdir?
  6. M

Yardım Redmi Note 7 bilgisayara bağlama

Kardeşim çok teşekkür ederim. İşe yaradı.
  7. M

Hocam bilgisayar apple win değil, üzerinde mojave yüklü. Bununla ilgili bir öneriniz var mı?
  8. M

Telefonu bilgisayara bağladığım zaman (apple) masa üstüne gelmiyor ve şöyle bir mesaj çıkıyor "Can't access device storage, Make sure your device is unlocked and "file transfer" or "MTP" mod is selected" Ara program olarak Android File Transfer kullanıyorum ve tabletimi (samsung) sıkıntısız...
  9. M

Yardım Pil Durumu ve Bildirim Işığı

Herkese merhaba. Telefonu alalı henüz 1 hafta oldu. Çok aşina olduğum bir konu değil yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefonda oyun, sosyal medya vs. yüklü değil. Gün içinde sadece maillerimi kontrol ediyorum ve çok sık watssap kullanıyorum. Bunların dışında her sabah çalan bir alarmım var...
Üst Alt