musabcel kullanıcısının son içeriği

1. musabcel

Uygulama Mi Kontrol Merkezi | MIUI 12 Kontrol Merkezini Herhangi Bir Android Telefona Kurun

Mi Control Center, telefonunuzu kullanma şeklinizi değiştirecek. Hızlı ayarlarınızı bildirimlerinizden ayırın. Bildirimlerinizi okumak için durum çubuğunun solundan aşağı, cihaz ayarlarınızı kontrol etmek ve anlamlı işlemler yapmak için sağ taraftan aşağı kaydırın. Tetik alanlar istediğiniz gibi...
  2. musabcel

Uygulama 500+ Ücretsiz Oyunlar: Origame Station [3MB]

Birbirinden güzel 500’den fazla oyunu sadece ~3MB boyutundaki bu istasyon sayesinde ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. 90’lı yılların nostalji oyunlarından, 2000’li yılların flash oyunları da dahil günümüze kadar ulaşan bütün 3D ve multiplayer gibi son teknoloji güzel oyunları sizler için...
  3. musabcel

Mod Android 11 Emoji Seti (Magisk Modülü - Root)

Android 11 Emoji Magisk Modülü RKBDI tarafından yapıldı. Kurulum 1. Magisk'i açın ve modüller sayfasına gidin 2. Artı simgesini tıklayın ve indirilen zip dosyasını seçin 3. Yüklemesini bekleyin ve bittiğinde yeniden başlatın 4. Keyfini çıkarın! Modülü indirmek için Tıklayın XDA Forum...
  4. musabcel

Rom Xiaomi Mi5 | Custom Romlar + İndirme Linkleri + Video

EKlendi : 135) Xiaomi Mi5 | Havoc OS 3.0 | Android 10 Q ROM Download
  5. musabcel

Soru Lineageos Üzerinde MIUI Uygulamaları

Syberia + Darkness Kernel
  6. musabcel

Eklendi : 134) Xiaomi Mi5 | MIUI TR ROM 9.11.9 V11 | MIUI 11 ROM Download
  7. musabcel

46. saniyeye kadar olanları yapmanız yeterli.Linkler açıklamada mevcut. Pixel Experience i telegram kanalımda bulabilirsin veya son video açıklamasında. A only indireceksiniz
  8. musabcel

doğru şekilde kurarsanız sorun olmaz 1572033024 denemedim hiç , host dosyası direkt indirip değiştirebilirsiniz http://adblock.mahakala.is/ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098
  9. musabcel

https://sourceforge.net/projects/syberiaos/files/gemini/
  10. musabcel

çoğu romlarda aynı birde kullanıma bağlı kişiden kişiye değişiyor benim batarya baya yıprandı o yüzden birşey diyemiyorum günde 5 kez sarj ediyorum neredeyse yeni batarya sipariş verdim gelsin bakalım. Uzun süredir syberia kullanıyorum benim için iyi şuan
  11. musabcel

sürekli güncelleniyor miui kullanmıyorum
  12. musabcel

bekleyin hatalar olabilir zaten ek bi özellik yok sadece android 10 tabanlı şuan
  13. musabcel

Eklendi : 133) Xiaomi Mi5 | Arrow OS v10.0 | Android 10 Q ROM Download
  14. musabcel

Soru Xiaomi Mi5 Miui 11 Arayüzü?

bootloader ın açık olması ve twrp yüklü olması lazım custom romlar twrp den yükleniyor
  15. musabcel

Soru Xiaomi Mi5 Miui 11 Arayüzü?

Mi5 e Mi5s üzerinden port olarak veriliyor güncelleme resmi güncelleme değil tabi bunlar custom romlar mi5 için miui 11 eu rom mevcut 5s den portlanmış kurup bakabilirsiniz , cihazın bootloader ı açık olması ve twrp yüklü olması gerekiyor twrp üzerinden kurabilirsiniz.
Üst Alt