Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba iyi forumlar, mi 8se modelinden redmi note 8'e geçiş yaptım cihaz aldığımda masik rom yüklüydü ve kamera modlarında uzun pozlama kısmını görünce çok şaşırdım çünkü daha öncesinde huawei modelleri kullanırken en çok kullandığım kamera modu bunlardı. Acaba bu kamera modları hali...
merhabalar, miui 12 20.06.18 eu beta sürümdeyim ama stabilize sorunları yaşadığım için miui 11 kararlı sürüme dönmek istiyorum forumda araştırdım ve konular çok dağınık geldi acaba hangi sürüme dönebilirim ve nasıl dönmem gerek twrp olarak pitchblack 3.3.1 yüklü.
acaba geçebileceğim sürümü...
merhaba arkadaşlar MIUI 11/20.1.21 (weekly) sürümünde cihazım ama gcam yükleyemediğim için android 9a geri dönmek istiyorum nasıl yapabilirim daha önce bir denemem de cihaz imei null olmuştu şimdi korkuyorum yapmaya acaba sorunsuz şekilde düşürebilir miyim android versiyonunu ?
merhaba arkadaşlar cihaza beta miui 11 ve android q kurmuştum ama hatalardan dolayı global eski sürüme döneyim derken imeisi gitti.
cihaz yurt dışı daha önce imei atılmış bir cihaz şimdi imei alınamıyor diyor şebeke yok acaba tekrar imei atılarak sorun çözülür mü ?
cevabınız için teşekkür ederim hocam bir de öyle deneyeyim.
1569662211
ayarlar erişilebilirlik kısmında ekran boyutu diye bir seçenek var sanırım ordan küçülebiliyor simgeler hocam.
merhaba , romu kurdum ama takılma ve animasyonlarda biraz kasılma oluyor.. tekrar miui 10 a dönmenin bir yolu var mı ? yedek almadım konulara tam hakim olmadığımdan.