Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ekran süresiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum ekran süremde çok değil telefon kapalıyken bile çok hızlı bitiyor. Mesela bugün dışarıya çıktım. Çıktığımda jarjım yüzde 40 tı telefonu sadece arama için kullandım ve başka hiçbirşey yapmadım .3-4 saat içinde jarjım yüzde 1 e kadar düşmüştü.
Telefonu ilk aldığım zaman batarya performansı iyiydi. Sonra miu 14 yükledim batarya dayanmıyordu sonra lineageos kurdun yine aynı sorun vardı sonra batarya değiştirdim lineageos ta yine hızlı bitiyordu sonra telefona global miu 12.5 kurdum yine hızlı bitiyor. Bir öneriniz varmı nasıl çözebilirim.
Telefonum Redmi Note 10s alalı yaklaşık 2 yıl oldu telefonumu ithalataçı garantili olarak aldım telefonu aldığımda telefonun sadece tek hattını kullanabiliyordum yani telefonda sadece bir imei var telefonu e devletten kontrol ettiğimde ise model doğru bir şekilde çıkıyor. Telefonu güncelledim...