Musa1111 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Miui 9 mi 6 da sorunlar yaşiyorum

Gozdemir ne kadar bos konusuyosun ya bak kardesim telefondan cok anlayan bi insan degilim burda dediklerinizi uygulamaya calisiyorum bana niye laf carpitiyon yorum yapma kardesim olsun bitsin git adamlada baska konularda konus burda bos yapma MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. M

Kardeş bende hocam lafini sevmiyorum ama bisey demiyorum sagol yardımların icin MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. M

Kanka olaylara baya fransızim nasil yapacağımı bilmiyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. M

Arkadaşlar hala bi cözüm bulamadım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. M

Guncelleyip yeniden basladiktan sonra geldi güncelleyiciden MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. M

Bu dediklerinden pek bisey anlamadim cihazi yeni aldigim icin pek bi bilgim yok daha aciklayici anlatirsan yapabilirim ancak MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. M

Kanka yaptim bu yazdi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Aynen guncelleme yoluyla evet MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Arkadaslar mi 6 cihazima miui 9 yukledikten sonra sirunlar yaşamaya basladim cihazda kasmalar donmalar En önemliside su bi kisi beni aradığinda rehberimdeki baska bir kisinin ismiyle gozukuyor video izlerken ses sonradan geliyo yani baya sorunlar yasiyorum yardimci olursaniz bi cozum sunarsaniz...
Üst Alt