Murty55s kullanıcısının son içeriği

1. Murty55s

Rom Xiaomi Mi 11 Lite 5G - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

Bootloader kilidinin açık olması gerekiyor mu
  2. Murty55s

Rom Mi Note 10 Lite Global V13.0.1.0.SFNMIXM / Android 12

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V13.0.1.0.SFNMIXM_v13-12-fastboot.zip/download İsteyen olursa linki
  3. Murty55s

Rom Mi Note 10 Lite Global V13.0.1.0.SFNMIXM / Android 12

Eu rom linkini paylaşır mısın
  4. Murty55s

Soru Mi note 10 lite güncelleme sorunu

bende de aynı sorun var çözümü bilen varmı
  5. Murty55s

Yardım Türkçe'ye Çevirme ve İkon

Evet hocam bununla yapıyorum ayrıştırıyorum, işim bitiyor export mtz diyorum dosya çıkmıyor. Not: sıfırdan tema yapmıyorum. Hazır temayı düzenliyorum
  6. Murty55s

hocam bu miu theme editör export mtz diyorum ancak mtz olarak dosya çıkarmıyor
  7. Murty55s

Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun herşey çok güzel olmuş
  8. Murty55s

Kilit ekranı için teşekkür ederim hocam. çok sağolun. Ana ekrandaki Tarayıcı, Play Store logoları orjinal ile değiştirebilir misiniz? Health -> Güvenlik Araçlar içinde ki Voice Memos -> Ses Kaydedici Facetime -> Ekran Kaydedici (logo + isim) Podcasts -> FM Radyo (logo + isim) Olarak...
  9. Murty55s

Teşekkür ederim hocam hemen deneyeceğim
  10. Murty55s

İOS 13 XSKY, en üstteki verdiğim linkte hocam. Şimdiden teşekkür ederim. Hocam birde bildirim panelinde notifications Center yazısında çarpı işareti var, işlevi yok onuda kaldırabilir miyiz?
  11. Murty55s

Çok mutlu olurum
  12. Murty55s

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Sizlerden bir kaç ricam olacak. http://www.mediafire.com/file/92anqp2usdv8hkc/IOS_13_XSky.mtz/file Bu temada bazı yerler ingilizce Türkçe'ye çevirebilir misiniz? Ana ekrandaki Tarayıcı, Play Store logoları orjinal ile değiştirebilir misiniz? Health ->...
  13. Murty55s

Tema iOs Concept Tema byTurkbey06 (24.02.2020)

Merhaba v4 centiksiz temasını uyguluyor um. Yarım saat sonra eski tasarıma dönüyor. Neden olabilir?
Üst Alt