Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ben golabal hyperos 1.0.3.0 romu yükledim cihaz resmen uçuyor dehşet hız kazandı uygulamalar dokunduğun an açılıyor takılma kasma yok daha öncesi eu v14.0.12. kullanıyordum ama hyperos muhteşem hızlı tavsiye ederim ben hyperos globalmi eu mu diye sormuştum v14 versiyonları değil cvp...
1702425265
Hocam bende 12 pro plus 5g kullanıyorum yani ruby bende hindistan romu vardı NFC yok diye globala çevirdim eu yu merak ettim eu 14.0.10 .0 eu versiyonu yükledim ve çok memnunum NFC çok iyi çalışıyor hiç bir sıkıntı yok mi flash tool da fesboot romu yükleyebilirsiniz
1702425400
Bu...
Arkadaşlar bende 12 pro+ aldım Hint romu vardı NFC yoktu global rom yükledim. NFC geldi Hint romunda NFC yok
1700232575
NFC özellği var Hint romunda yok globalda var ben global çevirdim şuan kullanıyom
1700232576
NFC özellği var Hint romunda yok globalda var ben global çevirdim şuan kullanıyom
Evet doğrudur hindistan versiyonudur peki hangi versiyonda donanımsal olarak NFc var bilginiz var mı mesela tr glabal yüklesem NFc gelirmi yada Euro room
Merhaba redmi note 12 pro Plas cihazı 1 hafts önce aldım global rom 14.0.3 yüklü fakat NFC yok bir türlü göremedim redmi 12 pro Plas NFc özelliği yokmu bilginiz varmı bu konuda
Orenge Fox kullanıyorum hiç bir romda sorun yaşamadım bu rom hariç hata yaptığımı sanmıyorum ama temiz kurulum yapıyorum her zaman ama rcdroid room romların kıralıdır ondan başka kullanmak istemiyorum artık