murmurknk kullanıcısının son içeriği

1. murmurknk

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Ayni sorun dün başıma geldi recovery menuden wipe data attim sorunsuz bi icimde 2.0.209'a geri donus yaptim bu sorunu yasayan arkadaslar wipe data atarak çözüm bulabilir
  2. murmurknk

Soru Redmi note 9 hyperos rom

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle cihazım Redmi Note 9 android 11 mevcut twrp ve magisk delta bulunuyor cihazımda hyperos romu ararken böyle bir videoya denk geldim bu romu kursam herhangi bir sorun olusur mu şimdiden teşekkür ederim video: Tıkla
  3. murmurknk

Yardım Hyperos hızlı walpaper degistirme

Arkadaşlar iyi forumlar cihazım Redmi Note 9 android 11 mevcut cihazımda twrp ve magisk delta bulunuyor tr romu mevcut aradığım modül hyperosdaki gibi kilit ekranında basılı tuttugumuzda walpaper degistirmeye yarayan bı modül yardımcı olursanız sevinirim ne kadar aradiysam bulamadım iyi forumlar...
  4. murmurknk

Soru Hızlı şekilde walpaper değiştirme

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle cihazım redmi note 9 android 11 sürümüne sahip twrp ve magisk delta bulunuyor cihazımda istediğim modül hızlı bir şekilde kilit ekranında belli bir hareketle walpaper değiştirmeye yarayan bı modül ne kadar aradiysam bulamadım bulursanız sevinirim iyi forumlar...
  5. murmurknk

Tavsiye Öneri Launcher

Merhaba arkadaşlar cihazım Redmi Note 9 magisk delta ve TWRP bulunuyor cihazımda andorid surumum android 11 bayadır beri Launcher arıyorum hem android 11 için Launcher (control panel vs vs ) bulmak zor hemde bulduklarımın görüntüleri pek hoş değil Launcher önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkür...
  6. murmurknk

Yardım Orijinal whatsappta resmi WhatsApp yükle sorunu

Merhabalar oncelikle cihazım redmi note 9 cihazım rootlu magisk delta ve twrp mevcut orjinal WhatsApp kullanmama rağmen ginede resmi WhatsApp kullanın hatası alıyorum bilmeyen arkadaşlar icin hata ektedir nasıl cozebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  7. murmurknk

Yardım Kabuk ve shellin kamera iznini kapatma

Arkadaşlar merhaba basliktada gordugunuz gibi aradığım şey kabuk ve shellin kamera gibi kritik izinlerini kapatma yardımcı olursanız sevinirim (konu eğer modulle alakalı degilse mod arkadaşlardan özür dilerim)
  8. murmurknk

Yardım Rootlu Cihaza Rom atma

arkadaşlar redmi note 9 cihazım rootlu fakat rom atmak istiyorum nasıl yaparız
Üst Alt