Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,çift doğrulama yi kapatıp bu şekilde sorunum çözülmüştür.basina gelen olursa bu şekilde cozumleyebilir.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hindistan 12.5.1 i kullaniyorum. Her zaman sorunsuz sekildede kullandim. Bir problem yok... Ama su onemli ben oyun vs oynamiyorum. Oyuncu rom lari varmidir yada oyunlari daha iyi oynayan rom varmidir bilmem...
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
System/app klasörüne nasıl ulaşacağını bilmeyen bir kullanıcının kurcalamamasi gereken bir durum sanırım.anlatilsa uygularım ama şuanda bilgim yok [emoji2]
12.5 beklerken bu guncellemenin gelmeside enterasan.Guncelleyen veya bu versiyonu kullanan varmi acaba ne gibi degisiklikler var.
Merhabalar,
Mit9pro kullanmaktayim iki sim destegi mevcut malum.imei repair yapilip iki sim kullanimi yoktu.bu sorun çözuldumu ?
Bir yili askin suredir kullaniyorum.cok ciddi problemle karsilasmadim...Guncelleyelim bakalim....
hindistan rom kullaniyorum.10/11/12 surumlerinin tamamini denedim en stabili bu konuda 10 du ve her guncellemeden sonra daha cok kotulesti.malesef ayni sorunlari bende yasiyorum zaman zaman.Canavar gibi bir sistem koyup su cihazlari yazilimsal cop haline sokuyorlarya ne diyim ki...yap kardesim...