MuratY kullanıcısının son içeriği

1. MuratY

Satıldı Redmi Note 7 - 4/64 gb TR Garantili

Cihazı iş arkadaşım için almıştık ama daha fazla kullanamadı. 12.09.2019 fatura tarihli, 18 ay daha garantisi mevcut. Kutu içeriği eksiksiz, ekranında film çekili. Kulaklık girişi hariç kozmetik olarak çok iyi durumda.
  2. MuratY

Satıldı Type-C Mıknatıslı Hızlı Şarj Kablosu

Aliexpress üzerinden almış olduğum ürünlerdir. Ürünler 50 günde geldi, artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. Toplamda iki tane var, adet fiyatı 25 TL'dir. Ürün linki; US $0.79 55% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Kabloları'de PZOZ 1M 2M manyetik kablo mikro...
  3. MuratY

Satıldı Mi 9t Pro (11 günlük)

Mi 9t pro, global ve 6/128 gb versiyonudur. Mavi renk. 16 Aralık tarihinde alındı, sadece sim1 kullanıldı. Cihaz kayıtsızdır. BL kilidi açık, şu an eu rom yüklü. Orijinal kutulu üründür, ambalajını ilk ben açtım. Orijinal şarj aleti hiç kullanılmadı. Orijinal kılıfı mevcut. Kontrollerde...
  4. MuratY

Sohbet Blackberry Modellerini Özledim

Nereden esti bilmiyorum ama gerçekten çok özledim :) Eski bir blackberry kullanıcısıyım, bir çok modelini kullandım. 9700, 9780, 9900, 9800 torch, 9300, 8520... Hepsi birbirine benzerdi ama hepsi ayrı bir efsaneydi. Hala daha zedge uygulamasından blackberry zil sesleri, mesaj tonları indirip...
  5. MuratY

Soru AOD'nin Kendi Kendine Kapanması

Mi 9t'de yaşadığım sıkıntı (sıkıntı değil aslında ama bana göre sıkıntı) mi 9t pro'da kaldığı yerden devam ediyor. AOD`nin samsunglarda olduğu gibi sürekli açık kalmasını istiyorum. Bunu yapabileceğimiz bir yöntem (aosp romlar hariç) biliyor musunuz? Son sürüm eu stabil yüklü şu anda.
  6. MuratY

Yardım AliExpress VERGİ

Bu bilgi yanlış ama.
  7. MuratY

Yardım AliExpress VERGİ

Farklı mağaza ise her iki ürün için de kafadan 14,40 tl ödersin, bu en düşük rakam. Rakam yükselebilir. Geçenlerde aynı satıcıdan aynı ürün 1 hafta arayla aldım, nasıl olduysa ikisi aynı gün ulaştı ülkeye. Birine 14,40 tl ödedim, diğerine 32 tl ödedim.
  8. MuratY

Yardım Mi 9T Globalden Mi 9T EU Roma Geçmek

Sabit konuları incelerseniz tüm bilgiler, bağlantılar mevcut.
  9. MuratY

Rom K20 & MI 9T Global Kararlı MIUI V10.3.11.0 PFJMIXM İndirme bağlantısı

TosunPASA güncelleme bana gelmedi hala...
  10. MuratY

Rom K20 & MI 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.2.0 PFJEUXM İndirme bağlantısı

pendroz recovery'den eu rom üstüne yüklesek nasıl olur sizce? Format Data yeterli olur mu?
  11. MuratY

Rom xiaomi.eu Mi 9T ve K20 MIUI 11 Stable (11.0.3.0 PFJCNXM)

Beta'nın üstüne kuramadım, açılış ekranında kaldı. Format data yapıp yükleyince açıldı.
  12. MuratY

Sohbet Forum ve Market uygulaması çöktü.

Bi ara mi Azerbaycan açılıyordu, forum hacklendi galiba.
  13. MuratY

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi 9T için az önce yeni bir sürüm geldi . Klon uygulama sorunu halloldu.
  14. MuratY

Rom [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta - v11.0.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Yeni bir güncelleme daha geldi şimdi... 1570053879 Klon uygulamalar artık çalışıyor. Eğer çalışmazsa Google carrier services uygulamasını yükleyin.
  15. MuratY

Soru Xiaomi ürünlerinin orjinal parçaları yok mu?

Bulunur. Şöyle ki; çoğu satıcı kutu içeriğini yan sanayi ile değiştirip yeniden şring yapıyor ve kutudan çıkan aksesuarlar sonra orijinal olarak satılıyor. Türkiyede orijinal aksesuarın çoğunluğu bunlardır. Bu olaya bir kaç kez şahit oldum. Büyük distribütörleri tenzih ederim.
Üst Alt