murattiy kullanıcısının son içeriği

1. murattiy

Yardım Poco F2 Pro TWRP yüklenmiyor

Cikan hata kodunu tam yazar misiniz . Bl acik dediniz. Usb acik
  2. murattiy

Yardım Poco F2 Pro TWRP yüklenmiyor

Aldiginiz hata nedir? Flaslama hic mi baslamiyor ?
  3. murattiy

Rehber Mi 12.5 ile gelen bilgisayara aktarma özelliği

MIUI 12.5: Çin romu eu'ya göre çok daha akıcı ve hızlı telefon ekranının PC monitörüne yansıtılabilmesini de mümkün. MIUI+ olarak da isimlendiren yeni platform, Windows 10 yüklü bilgisayarlar ile Xiaomi telefonları başarılı bir şekilde birbirine bağlıyor. Bu sayede kullanıcılar telefonlarını...
  4. murattiy

MIUI 12.5 Mi 9T Pro / K20 Pro [ Miui 12.5 ] - Eu Beta Rom Kurulum Talimatları ve İndirme Bağlantıları

Çok ilginc çin romu temel aliniyor ama eu miu orjinal cin romuna gore daha yavas ve hantal. Hatalar cin romunda daha az. Eu 12.5 tan tekrar çin roma gectim. Gereksiz tum uygulamalari silme yetkisi var 12.5 ta.
  5. murattiy

Çözüldü Bad MD5 hatası

Yeni rom indirip yuklemeyi denedin sanirim. Duzgun inmemis. Tekrar indirip deneyebilirsin
  6. murattiy

Soru poco f2 pro eu romlardaki vowifi hakkında

Telefonunuza imei repair yapildi mi. Son eu romda kodlar sim 1 i aktive ediyor
  7. murattiy

Yardım F2 Pro Bootloopta kaldım

Fastboot rom atabilirsin
  8. murattiy

Rehber Redmi K30 Pro - Magisk ile Root

Magisk+20.4.20427-d6dbab53.zip Bu zip ile eu 12, android 11 sorunsuz rootlanir. İmei ve vowifi icin diag actim
  9. murattiy

Çözüldü fasboot tan rom atma sorunu??

Yedek aldigin doyalari geri yukle. İmei atmadan yedek aldin sanirim . Hatali imeibatiyorsun sebei odur
  10. murattiy

Soru Yurtdışı mi 8 se çift sim destekliyor mu ?

Google yaz binlerce site var
  11. murattiy

Soru Yurtdışı mi 8 se çift sim destekliyor mu ?

Nedeni basit telefoncun acemi. Yeni modellere tek imei atiliyor ve heryerde bu sekilde atilan tool lar var. Acemi telefoncun isini bilmiyor. Dual atabilirsiniz mi 8 se ye
  12. murattiy

Rom Mi 9T Pro / K20 Pro Hindistan Kararlı Rom MIUI 11 V11.0.4.0.QFKINXM İndirme Bağlantıları

fastboot rom içine ekteki zipi indirip aç ve fastboot rom içine at. hindistan romu kurabilirsin. cihaz raphael ise yap. farklı cihazda model marka sormadan yükler cihazın brick olmasın
  13. murattiy

Soru Xiaomi Mi Note 10 Çift Hat IMEI kaydı

Cift sim kaydi olur ama onunda sorunu var. İslemcinin yani qcn dosyasina dokunmadan system uzerine patch atilarak yapilir, ama system degistiginde imei gider, guncelleme alamazsin. Alsan imei gider. O ise girme. En guzeli qcn izerine yazilan ve guncelleme alsanda imei gitmez
  14. murattiy

Sohbet Mi Note 10/CC9 Pro Kullanıcı Yorumları

Tek hat aciliyor, diger hat suan acilamiyor imei null oluyor bir hatta
Üst Alt