Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burdan paylaşılan linkten kontrol etmiştim. cihazınız bulunamadı 0 gibi bir ibare çıkmıştı. cepportu aradım buraya yazdıktan sonra , imei nosunu verdim baktılar görünüyor dediler inanamayıp bidaha bende baktım görünüyordu gerçekten. durum bu efenim :)
foruma yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim şimdi gözüküyor.
ilginç bir şekilde foruma yazdığım ilk anda gözükmeyen garanti bir buçuk saat sonra kvk sitesinde görünür hale geldi. sanırım cepport burdan takip edip şikayet edenlerin garantisini gözükür hale getiriyor. başka bir açıklama bulamadım
kaç aydır aldım mimix2 yi cepporttan bu gün kvk linkinden baktım hala gözükmüyor. karışıklık fln yok bence. bariz suistimal
1537515347
cepport paketi açıp içine kvk etiketi koyup tekrar paketliyor olabilir mi ? benim telefon neden hala gözükmüyor kvk da.
1537515648
sorunu kime ilettiniz ...
cepport kvk diye insanları kandırıyor , kvk dan sorgUladım cihazınız bulunamadı diyor. kvk neden ses çıkarmıyor bu istismara ? danışıklı döğüş olabilir mi ?neden isminin kullanılmasına izin veriyor