muratmanisa kullanıcısının son içeriği

1. muratmanisa

Sohbet Chromium browser hk?

samsung internet browser da baya iyi. adguard blocker ile de uyumlu çalışıyor. baya iyi.
  2. muratmanisa

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

redmi4 prime'a android 7 ne zaman gelir. bizim telefona yetim muamelesi yapıyorlar resmen.
  3. muratmanisa

İpucu Redmi 4 Prime Ana Konu

en iyi sürüm ilk olanı yani 8.1.2.0 olan sürüm. diğer tüm sürümleri kurdum kullandım. bu sürümden daha iyisini görmedim.
  4. muratmanisa

Yardım MI-5 kendi kendine restart sorunu

hayır hocam son güncellemeyi yükledikten sonra başladı. bi kaç gün böyle restart yaptı. bende fastboot tan temiz kurulum yaptım. düzeldi. yani bi kaç gün sürdü. şu anda noproblem.
  5. muratmanisa

Yardım MI-5 kendi kendine restart sorunu

eşimin 2 senedir kullandığı ve son olarak 8.2 sürümüne yükselttiğim mi4 telefondada aynısını yapıyordu. günde 9 veya 10 defa kendi kendine restart atıyordu. fastboot tan flashla temiz kurulum yaptım. 15 gündür hiçbir numara yapmadı.
  6. muratmanisa

Haber Xiaomi Mi 6 Lansmanı (Ana Konu)

Here are the detailed Mi 6’s specs: ● Qualcomm Snapdragon 835 with 10nm process technology (Octa-core, max 2.45GHz) ● All-new Kryo 280 microarchitecture, Adreno 540 GPU ● 184292 AnTuTu score ● Dual camera, optical zoom: ● 12MP wide angle with 4-axis OIS stabilization + 12MP telephoto -...
  7. muratmanisa

Haber XİAOMİ Ayakkabı...

akıllı don atlet çıkacak yakında telefona mesaj atacak yıkan artık leş gibi kokuyosun diye :D
  8. muratmanisa

Mi4 açılıp kapanma

pin kodu yok. Bi önceki 8.1.6.0 sürüme gecicem bakalım yeni sürümü yüklendikten bi süre sonra olmaya başlamıştı. Deneyip gorucez.
  9. muratmanisa

Mi4 açılıp kapanma

Aralık 2015 ye eşime aldığım mi4 10 gün önce günde bir veya iki defa açılıp kapanıyordu. Bugün yaklaşık 20 defa açılıp kapandı. Bunun için yapılabilecek birşey varmı. Telefonu semersten almıştım. Göndersem ilgilenirlermi veya benim yapabileceğim birşey varmıdır. Telefonda 8.2.1.0 sürümü yüklü.
  10. muratmanisa

Haber Xiaomi Yatak Örtüsü Takımını Tanıttı

uyku süresi nedir. uykuda geçen zamanda dinlenme yüzdesi nedir. herhangi bir bilgi yok.
  11. muratmanisa

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

xiaomi redmi 4 prime'de 8,2 güncellemesini geri çekmiş. hayırdır inş. http://en.miui.com/download-320.html
  12. muratmanisa

redmi 4 prime güncellemesi geldi. şu an güncelliyorum.
  13. muratmanisa

Soru fake rom

fake romlu redmi 4 prime vardı bende unlock yapmadan global romu indirip uptader kısmından yükledim.
  14. muratmanisa

Yada bu paraya dandik Samsung lg alalım 2 sene bekleyelim güncelleme için. Hiç üzmeyelim kendimizi.
Üst Alt