muratkayik37 kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Xiaomi 13T Sorun

Teşekkürler cevabınız için, dediğinizi denedim yine aynı
  2. M

Yardım Xiaomi 13T Sorun

Selamün aleyküm hayırlı cumalar, direnç kayıtlı orijinal şarj aletli 13T cihazım var son güncelleme yapıldı cihazım şarj esnasında kullanırken kendi kendine uygulama açıyor whatsapp da iken istemsiz her şeye dokunuyor bunun nedeni ve çözümü nedir teşekkürler.
  3. M

Yardım Hyperos Güncellemesi

Öncelikle merhaba, direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro 5G cihazım var, bilindik güvenilir yerden aldım, fakat halen hyperos güncellemesi gelmedi ve aldığım yerde ki yazılımcı "eğer güncelleme gelir ise yapma, yaparsan brick olur" dedi bu konuda hakkında gerçekten aydınlatacak birisinden yardım...
  4. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Şebeke

Cümleten selamün aleyküm hayırlı pazarlar, hayırlı ramazanlar dilerim, bu gün Kastamonu'ya cenazeye geldik yalnız sebekem full ama internet yok idi bu arada cihazım Redmi Note 12 Pro Vodafone kullanıyorum, fakat annemin telefonu Redmi Note 12S annemin de hattı Vodafone İnternet ve şebeke full...
  5. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Hyperos

Öncelikle selamün aleyküm tüm müslüman aleminin ramazan-ı şerifi mübarek olsun, Direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro 5G cihazım var hala hyperos gelmedi gecen ay aldığım yere sordum gelmedi dedim, onlarda gelse de yapma recovery de takılıyor diye cevap verdiler. Bu sorunu nasıl çözebilirim ...
  6. M

Yardım Hyperos

Cümleten selamün aleyküm,Direnç kayıtlı Redmi Note 12 Pro 5G kullanmaktayım, telefonu aldığım yer eğer hyperos gelir ise yapmayın recovery de kalıyor diyen söyledi bu doğru mudur? Recoveryden çıkmak mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim.
  7. M

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Hyperos

Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm, Redmi Note 12 Pro 5G kullanmaktayım, bazı sosyal mecralarda hyperos güncellemesi geldiğini söylemekte ama bana daha gelmedi telefonum direnç kayıtlı
  8. M

Yardım Redmi Note 12S Tr Cihaz Sorun

Merhaba cümleten iyi sağlıklı günler dilerim teyzem 2023 Kasım ayında Hepsiburada üzerinden distribütör garantili telefon almıştı telefonu daha yeni açtık kurdum telefonu cihazın arkasında ki kagittaki IMEI ile kutusunda ki aynı ama *#06# yaptığım zaman başka bir IMEI çıkıyor o çıkan IMEI...
  9. M

Yardım Note 12S

Merhaba, Note12S cihazım şuan hyperos da memnun kalmadım geri miui sürüme düşürmek istiyorum brick olur mu acaba?
  10. M

Yardım Redmi Note 12S

Cümleten selamün aleyküm, sağlıklı günleriniz olsun. Redmi Note 12S cihazıma hyperos güncellemesi geldi guncelledikten sonra bootloader kilidi açıldı öncesinde ne açıktı nede başvuru yapmıştım, bu neden olabilir? Bir sıkıntı çıkarır mı ? şimdiden teşekkürler
  11. M

Yardım Note 12S Sorun

Öncelikle selamün aleyküm, şu an Note 12S kullanmaktayım cihazım direnç kayıtlı yalnız geçen bir problem oldu cihaz kendi imeini görmüş sorguladığımda da kendi orijinal imei çıktı, aldığım yer halletti ama yine aynı sorunu yaşayacağımı dile getirdi bunun çözmek için bir yöntem var mı yoksa bu...
  12. M

Soru Ne zaman gelir

Arkadaşlar selamün aleyküm hayırlı guünleriniz olsun Redmi Note 12 Pro Explorer 210W Türkiye'ye gelir mi yoksa Çin'e özgü mü?
  13. M

Yardım Telefon Seçim Yardımı

Merhaba iyi günler dilerim. Yeni telefon alacağım yurtdışı aklımda iki marka var Redmi Note 12 (8 / 256 GB) ve İnfinix Note 30 (8+8 / 256 GB) alacağım yerde Redmi direnç kayıtlı infinix ise yazılım. Kamera ve oyun çok önemli. Birde Redmi alırsam bootloader açmak zorunda mıyım şimdiden çok...
  14. M

Yardım Xiaomi Redmi Note 10 Pro WhatsApp

Merhaba geçen haftaya kadar bir problem yoktu telefonu sıfırladım, WhatsApp'ı kaldırdım tekrar yükledim yine de resim de gösterdiğim yer düzelmedi. Bu durum sekmesi nasıl tekrar eski haline (yani üst kısımda) döner. Ve bu bir sorun mu şimdiden teşekkürler.
  15. M

Soru Redmi Note 10 Pro Sorun

Merhaba öncelikle cümleten selamün aleyküm ismim Murat forum da yeniyim, 1 sene önce Redmi Note 10 Pro 256 YD olarak bilinen bir yerden direnç kayıtlı olarak satın aldım. Sonra miui 14 gelince güncelleme yaptım fakat fabrika ayarlarına döndükten sonra imei gittiğini gördüm aldığım yer ile...
Üst Alt